FOTO by Stradivarius

Moda

U Stradivarius stigli prvi modeli kaubojskih čizmica!

Viktoria Mikulić 26. kolovoza 2021.

Kaubojke će i ove sezone nastaviti svoju vladavinu...

Ovih dana japanke, sandale i natikače zamijenili smo udobnim tenisicama, no čini nam se da ćemo vrlo brzo morati krenuti u kupnju čizmica. U potrazi za modelom koji će obilježiti jesen, uvijek se rado vraćamo kaubojkama. Otkako su se ponovno pojavile na modnim vratima, njihova popularnost ne jenjava.

Trendseterice su ih dodatno ispromovirale noseći ih uz šarmantne odjevne kombinacije. Najviše ih volimo vidjeti uz boho komade. Midi lepršave haljine cvjetnog uzorka, pencil suknje od kože s kroko printem ili hlače sa zmijskim uzorkom – kaubojke su zaista dobrdšle uz pregršt različitih stilova.

Kaubojske čizme osim svog trendi izgleda odlikuju i neke druge pozitivne karakteristike. Njihova široka peta omogućuje nam nošenje istih kroz cijeli dan. U njima neometano možemo obavljati sve dnevne aktivnosti. Također, gornji dio im je dosa širi nego kod klasičnih modela, tako da će njihovo obuvanje i izuvanje biti zaista jednostavno.

Na policama Stradivariusa pojavila se nekolicina modela za jesenske dane koje smo odmah poželjeli podijeliti s vama. Iako su crne i bijele kaubojke klasika, nas su se najviše dojmili camel smeđi i bež model. Smeđa verzija dolazi do iznad koljena, dok su nude čizmice do gležnja.

Zavirite u našu galeriju i potražite model koji idealno odgovara vašem stilu odijevanja: