FOTO by Stradivarius

Dekor

U Stradivarius stigle dekoracije koje prizivaju proljeće!

Viktoria Šafranić 13. siječnja 2021.

Preslatki tepisi, košare i ukrasni jastučići s motivima najraskošnijeg godišnjeg doba...

Pomalo ožalošćeni jer smo sve one blagdanske dekoracije pospremili u kutiju do iduće zimske sezone, no istodobno pozitivni jer znamo da nam uskoro stižu proljetne stvarčice, koje će svakom interijeru dati vibrantni touch.

Osim odjevnim predmetima, obućom i accessoriesom, Stradivarius nas često osvoji rubrikom ‘dekoracije’ koja donosi različite potrepštine za svaki dom. Od tepiha za kupaonu, ukrasnih jastučića, kutija za nakit, planera pa sve do osnovnih stvari poput bočica za vodu, sve što ovaj high street brend lansira vrijedno je divljenja.

Upravo su nas iznenadili proljetnom kolekcijom koju doduše još nismo očekivali, s obzirom da su temperature blizu nule, no sada kada je stigla, momentalno želimo kućni ambijent popuniti ovim chic primjercima.

Posebno su nam zanimljivi tepisi s natpisima koji će vam popraviti raspoloženje čim započnete s jutarnjom rutinom pranja zubi i umivanja. Dakako, možete ih postaviti i u predvorju ili gdje god poželite, no nekako nam se najviše uklapaju u kupaonu.

Ne znamo je li nam ljepši onaj klasičan s natpisom ‘My happy place’ koji se uklapa u svaki interijer, a pritom nam izmami i osmijeh na licu, ili onaj u nebesko plavoj boji s ispisanim riječima ‘Cool & kind’, a tu je divan ružičasti tepih u obliku cvjeta, koji asocira na proljetne dane. Za koji god se odlučili, nećete pogriješiti.

Zatim, posebno su nas zaintrigirali jastučići koji također dolaze s inspirativnim natpisima poput ‘Be kind’ i ‘Positive energy’ kao i simpatične košare u koje možete staviti sve one sitnice koje još nisu pronašle svoje mjesto.

Mi smo izdvojili tek nekolicinu dodataka za dom, a ako vas zanima detaljnija ponuda brenda Stradivarius, posjetite njihovu službenu stranicu.