FOTO by Panasonic

Tech

U samo nekoliko koraka do blistavog osmijeha dostojnog crvenog tepiha…

admin 06. srpnja 2021.

Uz Panasonic višenamjensku četkicu odaberite svoj idealan način četkanja

Ušli smo u ljetni period kada su nam na pameti samo odmor i zabava i malo je toga što nam može pokvariti pozitivno raspoloženje. Planiranje godišnjeg odmora, jutarnja kavica na rivi, brčkanje u plićaku i uživanje u specijalitetima jadranske kuhinje samo su djelić onoga što nas očekuje u narednim mjesecima.

Dobar plan svodi se na kontroliranje faktora na koje možemo utjecati, ali najveći su problem one stvari koje se pojave iznenadno i neplanirano i tu su da nam zagorčavaju život.

Zubobolja je sastavni dio života i jedino što vas može utješiti da niste ni prva ni zadnja osoba kojoj je ova pojava pokvarila planove. Iako ne možemo znati kad će nas zubobolja snaći postoje načini čije prakticiranje može pomoći da do nje nikada ne dođe.

Bolje spriječiti nego liječiti

Najstandardniji način rješavanja zubobolje je odlazak zubaru koji će nas „zakrpati“, ali redovita oralna njega trebala bi dovesti do smanjenja broja posjeta, pa čak i do toga da zaboravimo kako naš stomatolog izgleda.

Rapidan razvoj tehnologije omogućuje nam da uživamo u visokotehnološkim proizvodima, a kao jedan od vodećih multinacionalnih divova Panasonic nam predstavlja 2 proizvoda koji će vašu oralnu njegu održavati na maksimumu.

PANASONIC ZUBNA ČETKICA EW-DP52

Nakon svake konzumacije hrane njeni ostaci u kombinaciji s bakterijama stvaraju plak koji, ako se ne ukloni na vrijeme, prerasta u kamenac kojeg ne možete sami očistiti.

Kamenac dovodi do novih komplikacija u vidu upale zubnog mesa, stvara se karijes te se pojavljuje slobodan prostor u obliku džepa kojeg nazivamo parodontni džep u kojem se nakuplja hrana koju je teško očistiti.

Nova Panasonic četkica za zube EW-DP52 omogućuje sve, od njege parodontnih džepova pa do njege desni i uklanjanja mrlja. Panasonic tehnologija omogućuje vam vodoravno četkanje duž zubnog mesa, a iznimno fina vlakna temeljito čiste naslage iz parodontnih džepova.

Panasonic zubna četkica EW-DP52 dolazi s pet nastavaka za optimalnu oralnu higijenu

Osim njege parodontnih džepova, nastavci za Panasonic zubnu četkicu omogućit će vam i njegu između zubi, na površini zubi i na desnima.

  • Iznimno mekana četkica – mekana vlakna dohvaćaju duboka područja parodontnih džepova
  • Kompaktna višenamjenska četkica – dvostruka vlakna dopiru u područja između zuba
  • Četkica za uklanjanje mrlja – uklanja mrlje i čisti bakterije s vašeg jezika
  • Precizna četkica – za čišćenje teško dostupnih područja
  • Silikonska četkica – za njegu desni

Odaberite svoj idealni način četkanja

Panasonic tehnologija pruža vam pet načina rada četkanja od kojih svaki ima posebnu zadaću održavanja vaše oralne higijene.

  • W-CLEAN – kada želite jako četkanje površine zuba, između zubi i drugih područja
  • REGULAR – kada želite četkati parodontne džepove
  • SOFT – pri prvoj upotrebi i kada osjetite da je četkanje presnažno. Koristite i za četkanje jezika.
  • W-GUMCARE – kada želite njegovati zubno meso
  • STAINOFF – ako vas brine boja vaših zuba

Tehnologija kontrole snage

Automatska promjena amplitude četke osigurava snažno četkanje i prevenciju prekomjernog četkanja. Ako jako stisnete ne znači da ćete bolje očistiti, a uz Panasonic tehnologiju sami ćete moći prilagoditi snagu pritiska četkice na zube.

Održavanje snažnog četkanja – četkanje uz normalni pritisak, održavanje amplitude četkice

Sprječavanje prekomjernog četkanja – Ako jako pritisnete četkicom, amplituda četkice smanjuje se na mekano četkanje.

Brzo punjenje kada vam najviše treba

Panasonic zubna četkica dolazi s postoljem koje omogućava brzo i jednostavno punjenje. Jedan sat punjenja pružit će 90 minuta njege za vaše zube, a ako vas dočeka ispražnjena dovoljno je 2 minute punjenja kako biste mogli dovršiti pranje.

PANASONIC ORALNI TUŠ EW1513W

Oralni tuš savršen je dodatak Panasonicovoj četkici za zube jer nudi potpunu njegu desni i usne šupljine. Oralni tuš mlazom vode visokog tlaka ispire bakterije i zaostalu hranu između zubi i iz parodontnih džepova, pomažući spriječiti različite bolesti zubnog mesa i zuba.

Za sve vas koji imate iskustva s ortodontskim liječenjem i problema s pravilnom higijenom zubi, oralni tuš je posebno pogodan budući da tijekom ortodontskog liječenja, ostaci hrane i plak se lako nakupljaju između zuba i aparata za zube.

Za temeljito čišćenje zuba, desni i aparata za zube, nije dovoljna samo četkica za zube, već i poseban alat koji zahtijeva trud. Ako nakon četkanja zuba na zubima ostane plak, to može prouzročiti krvarenje zuba i gingivitis.

Panasonic EW1513W oralni tuš je odličan jer pruža zaštitu 2-u-1 s vodenom mlaznicom i snopičastom četkicom, ima ultrazvučnu tehnologiju za ultrazvučno čišćenje, veći spremnik za vodu, brzo jednosatno punjenje, periv je i bežičan te možete podesiti vodeni mlaz u samo 5 koraka!

Zaštita 2 u 1 s vodenom mlaznicom i snopičastom četkicom

Sadrži snopičastu četkicu koja se lako upotrebljava i popularna je kod ortodontskih pacijenata, kao i kod svih koji žele temeljitu i redovnu njegu desni i usne šupljine. Novi dizajn mlaznica omogućuje vodeni mlaz uz minimalno prskanje.

Snopičasta četkica također temeljito uklanja ljepljivu hranu kao što je kruh, što je ranije bilo teško izvedivo. Osim što ispiru ostatke hrane i bakterije između zuba, pomažu i kod sprječavanja nastanka karijesa i drugih oboljenja zuba i desni.

Ultrazvučna tehnologija za ultrazvučno čišćenje

Uža mlaznica povećava brzinu vodenog mlaza, a u ultrazvučnoj mlaznici nastaju mjehurići vodene pare. Kad se mjehurići rasprsnu, stvaraju udarne valove koji su nježni za desni.

Zajedno s protokom vode omogućuju izuzetno snažno uklanjanje ostataka hrane i pod istom razinom tlaka vode.

Podešavanje vodenog mlaza u pet koraka

Tlak vode može se podesiti u pet koraka te se automatski pamti upotrijebljena snaga protoka vode pri posljednjoj uporabi uređaja.

Spreman uvijek i svugdje

Panasonic EW1513W oralni tuš dolazi s velikim spremnikom za vodu koji će omogućiti 60 sekundi uporabe. Potpuno napunjena baterija trajat će 1 sat, a njegova vodootpornost i bežičnost pružaju vam mogućnost da ga koristite kad i god poželite.

Kako biste i ovog ljeta mogli bezbrižno uživati bez straha od iznenadnih zubobolja potrudite se da svaka vaša oralna higijena bude potpuna i učinkovita. Uz Panasonic četkicu za zube i oralni tuš ona bi trebala biti još jednostavnija, a japanska kvaliteta i tehnologija pružaju vam garanciju na koju se možete osloniti.

Za još više inspiracije o potpunoj oralnoj higijeni posjetite i službene Panasonic stranice te otkrijte kako na najjednostavniji način spriječiti zubobolju i redovite odlaske zubaru.