FOTO by Reserved

Moda

U Reserved cvjetnim haljinama pronašli smo nadahnuće za proljetni look!

Viktoria Šafranić 11. svibnja 2021.

Njihov print na najslikovitiji način predstavlja proljetne dane...

Kada floralni uzorak zavlada ulicama grada, znamo da je stiglo proljeće. Doduše, kiša nam ne da odahnuti, no ipak se pronađe pokoji dan u kojem možemo odjenuti sve one nedavno kupljene komade obasute vibrantnim nijansama.

Svaka od nas žudi za novom haljinom, osobito u nadolazećim mjesecima kada izloge trgovina preplave šarene boje i motivi koje jednostavno moramo imati.

Također, proljetni dan su idealni za nošenje kombinezona koji u sebi nose dašak elegancije baš poput haljina, a najčešće su napravljeni od prozračnih materijala koji će osiguravati udobnost prilikom svakog nošenja.

Reserved je high street brend koji nas svake sezone osvoji barem jednom stvarčicom, a ovog puta šarmirali su nas cijelom kolekcijom. Haljine i kombinezoni cvjetnog uzorka naši su najveći modni suputnici u kojima ćemo hodati uzdignute glave, sa širokim smiješkom na licu.

Ružičasta, zelena, plava, ljubičasta, mnoštvo boja ukrasit će naše dnevne i večernje outfite, koje ćemo povezati s clutch i bucket torbicama, kao i visokim potpeticama ili sandalama na blok petu.

Koji god od ovih noviteta odabrali, bit ćete primijećeni. Uz ekstravagantan dizajn koji nas mislima odvodi u tropske krajeve, Reserved haljine dolaze po pristupačnim cijenama.

Tek malo je potrebno odvojiti kako biste uz sebe imali jednu od ovih krasotica, čije detalje možete pronaći na LINKU.