FOTO by Svijeće – Family Candles

Dekor

U potrazi ste za originalnom svijećom? Zavirite u personaliziranu ponudu unikatnog domaćeg brenda!

Viktoria Mikulić 19. srpnja 2020.

Raznovrsni oblici, mirisi i boje očekuju vas unutar njihovog asortimana…

Svijeće su oduvijek imale veliku važnost u našim životima. Predstavljale su glavnu ulogu i uveseljavale nas u svim onim radosnim prigodama poput krštenja djeteta, rođendana, pričesti i svete potvrde, dok su nas u onim tužnim trenucima smirivale.

Većina pripadnica nježnijeg spola kupuje svijeće kako bi iste upotpunile interijer i svakoj prostoriji pružile dašak nekih novih mirisnih nota.

U današnje vrijeme ponuda je zaista raznovrsna, no ako ipak želite uz sebe imati svijeće koje ne samo da će lijepo mirisati, nego će vam i svojim divnim oblicima izmamiti osmijeh na licu i unijeti toplinu u dom, onda svakako nastavite čitati dalje.

U potrazi za božanstvenim svijećama koje ćemo pokloniti dragoj osobi s namjerom da ih sačuva kao vječnu uspomenu, težili smo tome da odaberemo hrvatsku proizvodnju.

Vrlo brzo zaustavili smo se na Facebook stranici Svijeće – Family Candles, koji su nas oduševili asortimanom svijeća koje krase oblici poput anđela, Eiffelovog tornja, medvjedića, cvijeća i još mnogo drugih interesantnih primjera.

Ovaj kreativan tim otkrio nam je kako je sve započelo u kutku njihovog doma. Vani je bilo iznimno hladno i sve se nekako činilo monotono, kako to već biva u zimskim mjesecima.

Vlasnici brenda vrijeme kod kuće odlučili su maksimalno iskoristiti i uzeti stvar usvoje ruke. Nakon kraćeg istraživanja sinula im je ideja za izradom jedinstvenih svijeća.

Svakoj svijeći maksimalno se posvećuju u izradi, te istu pretvaraju u pravi unikat. Izgled i miris svijeće kupci odabiru sami, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove želje što se tiče boja, oblika i mirisa.

U ponudi imaju svijeće iz kalupa koje dolaze u 10 različitih boja, 20 vrsti kalupa te u raznovrsnim oblicima i mirisima. Osim izgledom, svijeće očaravaju i mirisima poput vanilije, cimeta, jagode, jabuke, maline, naranče i citronele.

Valjkasti modeli svijeća mogu biti personalizirani te se na obje strane svijeće može utisnuti sadržaj poput imena, datuma, nekog simboličnog natpisa i fotografija, kao i dodatni detalji poput cirkona i slično.

Sadržaj se utiskuje posebnom tehnikom u svijeću te tako postaje dio svijeće, zaštićen slojem voska, neopipljiv na dodir.

Trenutno se mogu pronaći tri veličine svijeća, one od 13, 20 i 26 centimetara.

Noviteti su im mirisni voskovi po pristupačnim cijenama. Vosak se postavlja u aroma lampu, a ispod se stavlja bezmirisna lučica koja kada se upali, topi vosak i on ispušta mirise koje sami odabirete. Voskovi dolaze u različitim bojama, oblicima i u 7 različitih mirisa.

Također, dio ponude čine i zahvalnice za sve prigode u obliku mirisnih voskova, a trenutno im je na posebnoj ponudi aroma lampa + 70g voska (miris, oblik i boja po vlastitom odabiru). Cijene su formirane tako da si svatko može priuštiti ponešto iz njihove ponude.

Uz jedinstven dizajn, svaka svijeća neovisno o obliku dolazi upakirana u prozirni celofan s mašnicom te time cjelokupan doživljaj darivanja postaje još dražesniji.

Bez obzira tražite li svijeće za krstitke, rođendane, vjenčanje, godišnjice, pričesti, asortiman domaćeg brenda Svijeće – Family Candles neće vas iznevjeriti.

Za više informacija, posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.