Dekor

U potrazi ste za jedinstvenim blagdanskim poklonom? Božićna zvijezda u staklenoj kutiji apsolutni je favorit!

Viktoria Šafranić 30. studenoga 2020.

Ljubičasta, crvena, plava, zelena, srebrna, ružičasta, zlatna - u bojama koje poželite…

Prošlih blagdana predstavili smo unikatan brend pod nazivom Forever Roses by ML, koji su nas osvojili nešto drugačijom verzijom ruže kao must-have poklona.

Navikli smo da ista dolazi u celofanu ili u kutiji te da uvene kroz nekoliko dana što nas uvijek rastužuje, no ovaj kreativan tim omogućio nam je da ista potraje vječno. Prezentirali su je u staklenoj kupoli, s osobnom posvetom, te u veoma kratkom roku izazvali brojne pozitivne reakcije.

No po čemu su ove ruže još toliko posebne za razliku od običnih?

Izrađene su od sofisticiranih tkanina kao što su baršun i svila te možete odabrati boju koju poželite. Nadalje, bitno je naglasiti da je svaka ruža ručno bojana. Ruže se bojaju laticu po laticu, većinom u kombinaciji dvije ili više nijansi uz mogućnost dodavanja raznih efekata kao što su glitter, frozen, metal i slično.

Kako bi uvijek bili u skladu s najnovijim trendovima, ovog Adventa otišli su korak dalje i uz raskošan asortiman ruža, predstavili su božićne zvijezde pod staklenom kupolom u visini od 19 cm i 27 cm.

Ovaj novitet također je izrađen od baršuna i svile te ručno bojan prema željama klijenta. Dolaze uz ručno ispisanu osobnu posvetu na drvenoj bazi.

Tko god ovih blagdana navrati u vaš dom, zvijezda će definitivno biti prvo što će primijetiti, jer je ovaj dekor uistinu nešto drugačije.

Uz ovaj divan dekorativni primjerak, predstavili su i savršenu alternativu za božićno drvce. Umjesto standardnih ornamenata, ovog Badnjaka jelku možete okititi prozirnim kuglicama koje unutar sebe skrivaju ručno bojane dizajnerske ruže.

Bez obzira o kakvom se stilu uređenje u vašem interijeru radi, ove rukotvorine s lakoćom će se uklopiti kamo god ih postavili.

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli oko savršenog božićnog poklona vašim najmilijima, a također vjerujemo da nećete propustiti i sami sebe nagraditi jednim od ovih autentičnih primjeraka.

Za detaljnije informacije o domaćem brendu Forever Roses by ML posjetite njihovu društvenu mrežu Facebook.