FOTO by Pepco

Dekor

U Pepcu smo pronašli solarne lampe u obliku tulipana po cijeni od 1,50 eura!

Viktoria Mikulić 01. srpnja 2024.

Dolaze u 4 prekrasne boje!

Sezona pravih tulipana možda je prošla, no to ne znači da svi ljubitelji istih i dalje ne mogu uživati u njihovom raskošnom sjaju. Uvijek se možete odlučite za umjetne inačice koje osvježavaju svaki prostor. Umjetni tulipani najljepše će izgledati u staklenoj vazi kako bi što više došli do izražaja.

Neovisno koju boju odabrali, dobrodošli su u proljetnim i ljetnim mjesecima jer se s lakoćom uklapaju u naš dom. Iako smo do sad najviše pažnje posvećivali interijeru, u posljednjih nekoliko tjedana sve više vremena provodimo na otvorenom, a osobito na našoj terasi ili balkonu.

Ako svoju terasu želite podići na viši nivo, ili imate prekrasan vrt kojem treba doza slatkoće i svjetlosti, solarne lampe u obliku tulipana bit će najljepši ljetni home dekor. Pronašli smo ih u Pepcu po cijeni od 1,50 eura.

U ponudi su 4 boje cvijeta koji će vas oduševiti svojim nježnim svjetlom koje se aktivira kada se spusti mrak. Možete odabrati između narančaste, roze, žute i ljubičaste. Ako želite šaroliko okruženje najbolje ih je kombinirati, a ako želite jednostavnost, onda biste se trebali odlučiti za nježnu rozu boju.

Ova prekrasna dekoracija odlična je ideja za sve koji teže ekološki prihvatljivom osvjetljenju prostora.

Za sve obožavatelje tulipana koji vole inspirativne dekoracije po pristupačnim cijenama, ne tražite dalje za najšarmantnije osvjetljenje vašeg outdoora. Više detalja o solarnim lampama u obliku tulipana potražite na LINKU.