FOTO by Oysho

Moda

U Oysho krznenim čizmicama bež boje provest ćemo najljepše trenutke ove zime

Krešimir Šustić 22. listopada 2020.

Vrijeme je da se pripremimo za najhladnije godišnje doba u godini

Prvo što nam padne na pamet kada pomislimo na zimu, definitivno su džemperi, dekice, blagdani i vatra koja tinja u kaminu, a koja unosi toplinu u naše srca i životne prostore.

Iako ovo zvuči kao scena iz nekog klišej američkog filma, moramo priznati da nam se ideja u potpunosti sviđa, pogotovo u trenucima kada svijetom vlada pandemija virusa koji nas je zatočio u domove.

S obzirom na to da živimo pod raznim zabranama koje narušavaju naš socijalni život, najviše vremena do kraja godine ćemo provesti u našim malenim oazama mira.

Kako bi nam boravak u istima bio što ugodniji, potrebno je naoružati se trendi stvarčicama iz svijeta odjeće i obuće koje će nam pružiti neopisiv cozy osjećaj.

Nakon što pokupujemo bezbroj pletenih predmeta, trebali bi posvetiti pažnju dijelu tijela koji je najvažniji za vrijeme niskih temperatura, a to su stopala od kojih kreće hladnoća.

Najbolje za to su mekani modeli čizmica koje našim nogama ne pružaju osjećaj tereta prilikom hodanja, već poletnost zbog koje se osjećamo kao da skakućemo po oblacima.

Brend Oysho je u svoju novu kolekciju uvrstio neodoljiv primjerak koji nam dolazi u neutralnoj bež boji, a krasi ga mekani krzneni materijal s vanjske i unutarnje strane.

Možemo ih kombinirati u casual kombinacijama uz traperice, suknje i pletene komade odjeće sa širokom paletom različitih boja koje su trenutno aktualne.

Ove ljepotice mogu biti vaše za samo 249,90 kuna, a možete ih naručiti online iz udobnosti vlastitog naslonjača na LINKU.