FOTO by booking.com

Putovanja

U ovoj romantičnoj kućici htjet ćete provesti blagdane!

Mia Vodopija 12. studenoga 2021.

Mir, priroda i odmor, može li bolje?

Kada bismo vas pitali što za vas znači savršeni odmor, što biste nam rekli? Ako pod time mislite na romantično putovanje usred prekrasne prirode i pritom se želite smjestiti u idiličnu drvenu kućicu, to i nije nedostižan cilj.

Diljem Lijepe naše smještene su kućice koje izgledaju baš kao u bajkama i nude doživljaj opuštanja i uživanja.Te kućice su lijepo uređene i pune pozitivne energije i vedrine, ali i nude pregršt sadržaja (u slučaju da vam je dosta izležavanja i odmaranja).

booking.com

Divno je što ovdje možete maštati, piti kavu s pogledom, uživati u lokalnoj gastronomiji, ali i otkriti nove hobije koji vas prije možda nisu toliko zanimali. U slučaju da vam sve ovo zvuči privlačno, dopustite nam da vam predstavimo Holiday house, magičnu kućicu iz koje nećete htjeti otići!

booking.com

Objekt Holiday house obuhvaća terasu i smješten je u Delnicama, u Primorsko-goranskoj županiji. Objekt ima balkon i besplatno privatno parkiralište.

booking.com

Ova vikendica uključuje 2 spavaće sobe, TV sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem.

booking.com

Holiday house je udaljena 47 km od Crikvenice i 27 km od Fužina, a blizu joj je i zračna luka Rijeka koja se nalazi na 34 km.

booking.com

Svjesni smo da atraktivne lokacije postoje na svakom kutku naše planete, no ipak su nam najdraže one koje su smještene u Lijepoj našoj. Prostran i rustikalni interijer Holiday house odiše mirnoćom i ugodnom domaćom atmosferom.

Neka i vas božićni duh ponese ove sezone, te uživajte s najdražim osobama u Holiday house kućici!