FOTO by Gorski Lazi

Putovanja

U ovoj kućici na drvetu isključit ćete se od ostatka svijeta

admin 16. ožujka 2021.

Okruženi zelenilom i netaknutom prirodom osjetite čari glamping robinzonskog smještaja

Prve zrake sunca i proljeće pred vratima bacilo nas je u potragu za vikend odmorom daleko od gradske gužve.

Iako si ne možemo priuštiti luksuz ugašenog mobitela ili manjak potrebe za stabilnom internet mrežom, u potrazi smo za lokacijom koja će nas isključiti iz svakodnevice i u kojoj ćemo se stopiti s prirodom.

Gorski Lazi

Unutar naših granica nalazi se bezbroj lokacija i skrivenih dragulja za koja ne moramo putovati danima, a naša potraga dovela nas je u Tršće gdje smo pronašli kućicu na drvetu iz bajke.

Preko Smrečja i Prhci, najljepšeg vidikovca na Sokolansku stijenu, preko visokog prijevoja nalazi se široka i prostrana tršćanska visoravan, brežuljkasta i okružena zelenim vijencem šuma, koja će svakom posjetitelju dati osjećaj ljepote, mira i spokoja. Središnje mjesto je Tršće. 

Gorski Lazi

Oko njega razasuta su manja i lijepo uređena naselja. Iz Tršća putovi vode na sve četiri strane svijeta: u šume i šumska prostranstva, košenice i livade, lovišta i lovačke kuće, na vidikovce, u sva druga mjesta grada Čabra.

Jedan od četiri pravaca dovest će vas do kućice na drvetu u kojoj smo pronašli bijeg od svega.

Gorski Lazi

Kućica je zamišljena kao glamping robinzonski smještaj. Ima 4 ležaja, kuhinjicu, kompostni wc, tuš, solarna struja, grijanje, roštilj, audio sustav, WiFi internet… U kućici imate sve što je potrebno: posteljine, ručnike, kompletno opremljenu kuhinju, roštilj, ležaljke, suncobran.

Gorski Lazi
Gorski Lazi
Gorski Lazi

Kuhinja ima plinski štednjak s dva plamena te sav pribor: lonce, tavice, tanjure, čaše, žlice i vilice.

Za roštilj su osigurana drva. U blizini kućice je potočić u kojem možete ohladiti piće. Vanjske dimenzije 4 x 3,5 m + kuhinja ispod kućice istih dimenzija.

Nalazi se 300 m od kuće Gorski Lazi, u prekrasnoj prirodi odakle se pruža pogled na goranske planine.

Gorski Lazi
Gorski Lazi

Nadamo se da ste si i vi zaljubili i da ste prepuni elana da i vi kroz koji vikend pobjegnete u prirodu i uživate u svim njenim ljepotama.

Više informacija o smještaju pročitaj na službenoj stranici Gorski Lazi.