FOTO by River Island

Moda

U ovoj bijeloj točkastoj haljinici zamišljamo ljetne koktel zabave!

Viktoria Šafranić 25. ožujka 2021.

Ležeran kroj, puf rukavi, gumbići i točkice čine je pravom zavodnicom...

Osim sunca i mora, prva asocijacija na ljeto je najzastupljenija bijela boja, koja postaje glavni favorit kod odjevnih predmeta i modnih dodataka, kako na gradskim ulicama tako i na obali. Dok šetamo rivom, zamišljamo da su ti trenuci popraćeni outfitom u kojem se osjećamo kao da smo osvojile svijet, a haljina koju smo upravo pronašli još će više naglasiti tu idilu…

Nadamo se da će nam u narednim mjesecima biti omogućena sloboda kretanja te da ćemo ponovno moći blistati u najdražim lookovima, u kojima glavni adut čini upravo ova River Island haljina.

Britanski brend je naizgled sasvim jednostavan model pretvorio u romantičnu toaletu koja ne samo da će biti poželjna u dnevnim varijantama, već je vidimo i na svim onim rooftop partyjima i koktel zabavama.

Midi dužina, ležeran i prozračan kroj u kojem ćemo se osjećati ugodno bez obzira na temperature, popularni puf rukavi i neodoljivi gumbići samo su neki od njezinih najuočljivijih dodataka.

Preko dana, naglasit ćemo njezinu ležernost i spojiti je s ugodnim natikačama poput Birkenstock modela u nekoj od vibrantnih nijansi te sve upotpuniti mini ruksakom nježnih boja. Za večernje izlaske ipak će najatraktivnije izgledati uz blok pete ili slingbacksice,kao i trendi koferčić.

Ukoliko ste ljubitelj bijele boje i bez iste ne možete zamisliti ljetne dane, na vrijeme osigurajte ovaj novitet jer bi vrlo brzo mogao postati nedostupan. River Island šarmantnu haljinu možete naručiti putem LINKA.