FOTO by Parfois

Moda

U novu Parfois torbicu gotovo je nemoguće ne zaljubiti se!

Viktoria Mikulić 15. veljače 2021.

Bijela s crnim srcima i jednim crvenim u sredini...

Valentinovo je iza nas, no to ne znači da je i ljubav. Razlog za nju bismo trebali pronalaziti u svakom danu, a posebice u mjesecu koji je označava – veljači.

Ako ste primili poklon od voljene osobe, to ne znači da ne možete i sebe nagraditi, jer ipak vas nitko drugi ne poznaje bolje. Ima li ljepšeg poklona za jednu ženu od modnog dodatka, i to onog najzastupljenijeg, kultne torbice?!

Bez obzira jeste li u vezi ili samci, nova Parfois torbica nadahnuće je za sve koji vjeruju u ljubav i ako se do sada niste zaljubili, u nju sigurno hoćete. 

Simpatičnog izdanja, u bijeloj boji s crnim srcima i jednim crvenim, dio je nove Parfois love kolekcije. Osim izvana, srca je krase i iznutra kao i natpis love koji će svaki put kada je otvorite, biti podsjetnik da prava ljubav zaista postoji.

Čim smo je ugledali, nama je izmamila osmijeh na licu i htjeli mi to ili ne, pali smo na njezin šarm. Cijena ove krasotice iznosi $25.99 i već je vidimo uz crvene odjevne adute.

Naizgled jednostavna, a istodobno posebna, bit će vam modna suputnica za mnoštvo događaja. Isticat će se svojim motivima i definitivno biti u centru pozornosti, a ono što još možete učiniti da je dodatno uljepšate, stavite crveni ruž i navucite široki osmijeh na licu.