FOTO by Ted Baker

Moda

U narančastim natikačama cvjetnog uzorka ispratit ćemo ljeto sa stilom

Krešimir Šustić 14. kolovoza 2020.

Prije nego što presložimo ormar, uživajmo još malo u trendi favoritima

Još otprilike mjesec dana imamo mogućnosti uživati u najtoplijoj sezoni godine i svim veselim, šarenim i egzotičnim čarima koje nam ona donosi u život i garderobu.

Ipak, prije nego što zakoračimo u jesen i pripremimo se za hladnije vrijeme i slojevito odijevanje, iskoristit ćemo priliku da uživamo u zadnjim trzajima otvorenih modela odjeće i obuće.

Osim sandala, haljina i kupaćih kostima, ljeto su obilježile i popularne natikače, u kojima smo odlazili na plažu, nosili ih kod kuće, ali ih i spajali s ležernim komadima kako bi se na stylish način izborili s visokim temperaturama.

S obzirom na to da ćemo još kratko uživati u njihovim čarima, pronašli smo upečatljivi model, idealan da u njemu ispratimo ljetnu sezonu sa stilom i bacimo se u preslagivanje ormara.

Riječ je o narančastim ljepoticama s cvjetnim uzorkom, koje dolaze s potpisom londonskog brenda Ted Baker, a iste predstavljaju udoban i kvalitetan izbor za sve one dane kada nam se ne da posebno sređivati, već ležerno izaći iz kuće.

Možemo ih spojiti s kratkim hlačicama, mini suknjama ili kombinezonima za odlazak na kavu i u večernju šetnju gradom, ali i s lepršavim haljinama za malo elegantniji gradski look.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU i zadnji put ove godine zablistati u favoritu kojeg ćemo s radošću ponovno izvaditi za otprilike 300 dana.