FOTO by Mohito

Moda

U Mohito već lagano pristižu proljetne jakne!

Krešimir Šustić 18. siječnja 2021.

Kožni klasici i kaputi koje jedva čekamo odjenuti

Nakon što prođe siječanj, polako se počinjemo pripremati za proljeće jer već s dolaskom veljače sunce polagano počinje buditi najljepše cvjetnice na zelenim površinama.

Samim time, high street trgovine u svoje ponude polako uvrštavaju odjeću za prijelazno razdoblje kako bi svoje vjerne kupce pripremile za nadolazeću sezonu.

Iako ćemo na početku još uvijek biti vjerni zimskim komadima odjeće i obuće, sitnim koracima ćemo se početi prebacivati na one laganije primjerke stvorene za boravak izvan kuće.

Pomisao da ćemo naše garderobe uskoro obogatiti vibrantnim bojama i veselim uzorcima, natjerala nas je da prošvrljamo web shopovima i pogledamo što nas očekuje na modnoj sceni.

Brend Mohito je svoje novitete obogatio s nekoliko ključnih i bezvremenskih klasika koje s velikom radošću svake godine stavljamo u prvi plan naših modnih kombinacija.

Budući da nećemo odmah odbaciti jakne i kapute, posebno su nas se dojmili proljetni modeli koji su stvoreni da nakon hladne i sive zime, naši outfiti postanu glavna atrakcija na gradskim ulicama.

Tako ćemo poslovna i večernja izdanja obogatiti kaputima od brušene kože koji dolaze u klasičnoj crnoj i neutralnoj bež nijansi s upečatljivim detaljima poput pojasa i kragne.

Baby roza i plava kožna jakna savršene su za one malo ležernije lookove uz traperice i haljine, ali i za malo elegantnije modne kombinacije u koje će unijeti dozu razigranosti.

Moramo priznati kako nam se uistinu sviđa uranjeni dolazak proljeća u trgovine i da jedva čekamo vidjeti ostatak asortimana i trendove koje će nam donijeti modni svijet.