FOTO by Mohito

Moda

U Mohito off-shoulder bluzi izgledat ćete poput prave señorite!

Antonija Andabak 15. ožujka 2021.

Vatrene boje, volani, otkrivena ramena...već osjećamo pravi španjolski temperament!

I dok nam se u glavi momentalno vrti pjesma Camile Cabello i Shawn Mendesa: “Señorita“, također nam se vrte slike mjesta gdje bi ova off shoulder bluza nosila titulu protagonista modnih kombinacija.

Iako možda mediteranske zemlje nećemo imati prilike vidjeti ove godine, to ne znači da odjevnim predmetima ne možemo približiti temperament tih zemalja, a ova Mohito bluza ima sve karte koje će otkriti onog momenta kada se odlučite obući ovu prekrasnu bluzu s volanima!

Široki volan nesumnjivo je jedan od faktora koji doprinosi zavodljivom dojmu, osobito jer naglašava područje otkrivenih ramena. Boje su također fantastično usklađene pa tako imamo vatreno crvene cvjetove i ružičaste ruže na crnoj podlozi koja gotovo i ne dolazi do izražaja zbog bogatog floral uzorka.

Bluzu ćete lako spojiti uz jednostavne jeans hlače ili usku pencil suknju. Budite dakako oprezni s dodavanjem suknje s volanima kako ne biste postigli kontraefekt.

Ova je bluza znak da dama može biti jednako zavodljiva i bez isticanja drugih atributa, odnosno, lijepo oblikovana ramena učinit će svoje u privlačenju pozornosti, a lagani valovi u kosi te vibrantno crveni ruž na usnicama, dojam će učiniti još intenzivnijim.

Ovu predivnu bluzu, možete naručiti na Mohito web stranici ili posjetiti trgovinu te isprobati kako vam pristaje. Vaša može biti za 179,90 kuna!