FOTO by Pull&Bear

Moda

U Mickey Mouse trenirci iz Pull&Beara ljenčarenju nema kraja!

Viktoria Mikulić 15. listopada 2021.

Rezervirana za sva ona lijena druženja s najboljim prijateljicama…

Ako ste u narednom periodu planirali organizirati ili prisustvovati pidžama partyju, onda imamo pravu poslasticu za vas. Zašto ne biste okupili svoje cure kao u stara vremena i jednu večer provele gledajući najdraže filmove.

To mogu biti romantične drame, komedije ili hororci, a ako se ne možete dogovoriti oko žanra, predlažemo da izvlačite papiriće ili dobre stare šibice.

Iako je sasvim jasno da se na pidžama partyju nosi pidžama, mi smo pronašli idealnu alternativu koja je stvorena za izležavanja i ljenčarenja, a u kojoj ćete se osjećati jednako ugodno kao i u odjeći za spavanje.

Ona dolazi  u neutralnoj sivoj boji, no upečatljivom je čini omiljena Disney ikona – Mickey Mouse. Djelo je high street brenda Pull&Bear koji nas iz sezone u sezonu oduševljava preslatkim stvarčicama.

Ova mekana pamučna trenirka definitivno može zamijeniti pidžamu, a osim u svoja četiri zida, možete je nositi u šetnju, u trgovinu ili na piće – odnosno gdje god poželite.

Ono što nam se posebno sviđa je njezina pristupačna cijena. Gornji i donji dio se prodaju odvojeno tako da majica koledž izdanja košta 229,90 kuna, dok hlače možete pronaći za 99,90 kuna.

Najljepše izgledaju zajedno, no možete ih kombinirati i s ostalim odjevnim predmetima poput dolčevita, traperica i slično.

Uz ovu trenirku, na nogama vidimo tople krznene čizmice ili čupave papuče. Ako još niste isplanirali nadolazeći vikend, predlažemo da nazovete svoju BFF ili cijelo društvo i pojavite se u matching kombinacijama.

Nadamo se da će vam Mickey Mouse trenirka biti inspiracija za takve prigode…