FOTO by Hotel de Barricas

Putovanja

U meksičkom gradu Tequila možete spavati u bačvi za tekilu

admin 09. rujna 2020.

Smještaj se nalazi unutar destilerije koja proizvodi 15,000 litara tequile dnevno!

Ako ste kao malo dijete sanjali o tome da živite u kućici od čokolade vrlo brzo ste mogli shvatiti da je život okrutan i da takvo nešto postoji samo u bajkama. Sada kada smo odrasli vjerujemo samo u ozbiljne i realne stvari koje nisu samo pusto sanjarenje.

Noćenje u buretu za tekilu jedna je od realnijih stvari koje možemo ostvariti i doživjeti, a s obzirom na to kakva nas godina prati, takva ideja uopće ne zvuči loše.

Ako u obzir uzmete da se radi o luksuznom smještaju koje se nalazi unutar tequila destilerije želja postaje još veća, no ako nadodamo da ona proizvede oko 15 000 litara tekile dnevno vjerujemo da su vam koferi napola spakirani.

Simbolično, ovaj kompleks smjestio se u meksičkom gradu Tequila, iz kojeg izvorno potječe to alkoholno piće, a unutar njega možete doživjeti sve što jedan ljubitelj tequile može samo sanjati.

PHOTO: Hotel de Barricas

Ono što vas očekuje je degustacija, degustacija i još malo degustacije, a ako niste spremni podnijeti sav teret ponude ovog kompleksa onda ne morate niti dolaziti.

PHOTO: Hotel de Barricas

Što se smještaja tiče, nakon mnogo degustacija, očekuje vas udoban king size krevet, tv, klima i mini bar ako ste after party tip osobe.

PHOTO: Hotel de Barricas

Osim cijene putovanja koja čini većinu iznosa ove avanture, cijena samog smještaja iznosi 180$ za noć.