FOTO by Maras

Kids

U Maras stigli Mickey&Minnie dječji putni neseseri u boji lavande!

Viktoria Šafranić 07. travnja 2021.

New York, Pariz, London ili Venecija - koji je najdraži svjetski grad vaše princeze?

Tolike smo planove imali u posljednjih godinu dana, no malo toga smo uspjeli realizirati. Tješi nas činjenica da je svima podjednako i jednostavno se moramo pomiriti s time da nam se još nekoliko mjeseci, ako ne i duže, život neće vratiti u normalu.

Novo normalno podrazumijeva ostati u svoja četiri zida što je više moguće i obavljati samo one nužne zadatke i aktivnosti, koje naravno ne uključuju putovanja izvan zemlje.

No to ne znači da ne možemo sanjati o našoj prvoj sljedećoj destinaciji. Ako kod kuće imate mališanku koja voli maštati podjednako kao vi i koja je već postala pravi maleni putnik, onda biste je mogli razveseliti s novim dječjim neseserom koji smo upravo pronašli u Marasu.

Model u boji lavande dolazi u četiri izdanja, a krase ga i omiljeni Disney likovi – Mickey i Minnie Mouse. Svaki neseser prikazuje jedan grad i određenu znamenitost povezanu s njime, a najzaljubljeniji par upotpunjuje tu idiličnu sliku odjeven u prikladnu odjeću za određeni grad.

Pariz, New York, London i Venecija pronašli su svoja mjesta na ovim ljupkim novitetima, a sigurni smo da upravo u jedan od ovih svjetskih gradova želite odvesti i vašu dječicu. Na neseseru ‘Pariz’ Mickey i Minnie stoje ispred Eiffelovog tornja noseći francuske kapice, dok su u Londonu ispred Tower Bridgea odjeveni u prepoznatljive svečane uniforme, a u Veneciji uživaju na gondoli uz violinu i sladoled. Jedino u New Yorku Mickey samostalno stoji, odjeven u odjeću za golf.

Ovi neseseri izrađeni su od čvrste i izdržljive ABS plastike. Uz gornju praktičnu ručku za lakše držanje i dizanje nesesera tu je i odvojiva i podesiva naramenica za još ugodnije nošenje. Dolazi s nekoliko pretinaca i malenim ogledalcem, a također ima mogućnost da se natakne na ručku kofera.

Dimenzije nesesera su 29x21x15 cm, a njihova cijena iznosi 390,00 kuna. Ako su vašim princezama oči zaiskrile čim su ih ugledale, sve detalje o istima saznajte putem LINKA.