Poznati

U kraljevsku obitelj idućeg proljeća stiže prinova!

Viktoria Šafranić 15. listopada 2018.

Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa postat će roditelji po prvi put...

Ova godina bila je izrazito uzbudljiva za kraljevsku obitelj. Nakon što su krajem travnja princ William i njegova supruga Kate po treći puta postali roditelji, u svibnju su princ Harry i poznata američka glumica Meghan Markle svoju vezu okrunili vjenčanjem, a sada kao šlag na tortu, stigla je još jedna izvanredna vijest koja je brzinom munje odjeknula u javnost. Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa očekuju svoje prvo dijete, objavila je danas Kensingtonska palača na svom službenom Twitter profilu.

Mjesecima se nagađalo o trudnoći prelijepe Meghan koja je svojim odjevnim kombinacijama vješto skrivala da je u blaženom stanju. I dok je odmah iza vjenčanja nosila odjevne komade svijetlijih nijansi, u kolovozu je promijenila stil odijevanja te se u dogovoru s dizajnerima pojavljivala samo u zagasitim bojama.

Iako je u javnost tek danas procurila vijest, nagađa se kako su najuži članovi obitelji za trudnoću saznali na nedavnom vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka. Kako prenosi britanski Daily Mail, trudnoća odlično napreduje i buduća mama se osjeća dobro, potvrđeno je nakon ultrazvuka u 12. tjednu trudnoće. Prinova bi na svijet najvjerojatnije trebala stići krajem travnja.

Čestitamo sretnom paru na predivnoj vijesti te im želimo što više mirnih trenutaka kako bi se mama i beba osjećale dobro.