FOTO by @ourasianpage

Zabava

U Filipinima nakon dostave paketa slijedi foto revija!

admin 24. ožujka 2021.

A sve kao dokaz da je paket uistinu dostavljen vlasniku

Zamislite situaciju gdje vam ujutro u osam sati zvoni dostavljač s paketom, a vi onako iz sna navlačite najbliži odjevni predmet i otvarate vrata. Kako bi se osjećali da vas, nakon što vam preda paket, dostavljač uslika i podijeli fotografiju na društvenim mrežama?

Neki bi izgubili glas od deranja dok bi neki trknuli u kupaonicu po brzinski make up i ponovili fotkanje, ali za sve Filipince ova situacija postala je svakodnevica u kojoj, čini se, oni sve više uživaju.

Foto: @ourasianpage

Kako bi potvrdili da je vlasnik stvarno preuzeo paket dostavne službe prilikom predaje paketa zamole stranku da zauzmu Vogue ili neku drugu pozu te dokaz postave na društvenim mrežama.

Foto: @ourasianpage

Iako nama zapadnjacima ova praksa zvuči, u najmanju ruku, bizarno, Filipinci su se navikli na ovu metodu i fotografije postaju sve kreativnije. Kako bi privukli pozornost ili krenuli koracima mladih utjecajnika društvenih mreža, mnogi su spremno zauzeli poze baš poput zvijezda na crvenom tepihu.

Foto: @ourasianpage

Iako je potvrda primitka najnaglašeniji dio ove akcije, zapravo se radi o tome da tamošnjim stanovnicima u ovo teško vrijeme pokušavaju unijeti malo humora i pozitive.

Foto: @ourasianpage
Foto: @ourasianpage
Foto: @ourasianpage

Prema fotografijama izgleda da su uspjeli i da se svi primaoci paketa ludo zabave kada dođe dio preuzimanja i fotografiranja.