FOTO by C&A

Moda

U C&A Mickey i Minnie vestama i haljinama, jedino što čujemo je:”Jingle Bells, Jingle Bells!”

Antonija Andabak 09. studenoga 2020.

X-mas i Disney likovi mogu jedino biti WOW kombinacija!

Kuhano vino, cimet, kolači od jabuka, sve je to uvertira u ono što nas očekuje za nepuna dva mjeseca kada ćemo dojam pojačati i lampicama, prigodnim bojama te mnoštvom ukrasa u kući i oko nje.

Spomenusmo nijanse, čiji izbor uvelike determinira kako se osjećamo, a što prigodnije za predstojeće blagdane može biti od vibrantnije crvene i tamno zelene boje?

To smo i mislili! Na tom tragu, pronašli smo odjeću koja će se savršeno uklopiti u ideju božićnog ugođaja, a bonus na sve to ide Mickey and Minnie uzorak koji će dati svoj osebujan pečat!

24.99 €
24.99 €

u C&A web shopu pronašli smo idealne komade za ljubitelje X-mas tematike pomiješane s Disney najslađim likovima. U tom su se vrtlogu našle dvije veste-haljinice, tri pulovera i jedan kardigan. Sve nabrojano izaziva osjećaj uzbuđenja, što zbog crvene boje koja prevladava, što zbog Disney junaka koji se slatko smiješe sa spomenutih odjevnih predmeta.

17.99 €
19.99 €

Obucite Christmas Mickey Mouse haljinu i dočekajte u stilu božićno jutro sa svojim najmilijima, a još veća će fora biti ako vas u stopu prati vaša sestra, prijateljica ili bilo koji drugi ženski član obitelji, dovoljno otkačen da blagdansko vrijeme učini još zanimljivijim!

19.99 €
24.99 €

Cijene navedenih komada iznose od 130 kn do maksimalnih 190 kn, a jedinu zamjerku imamo na X-mas Mickey crvenu vestu gdje nedostaje većih brojeva, a jedini dostupan je XS za koji računamo da zbog kroja odgovara S i manjem M. Brojeva ostalih modela ne nedostaje, stoga svoju narudžbu napravite čim prije!