FOTO by Instagram @mathialamode / Bershka / Instagram @alexandrapereira

Moda

U Bershki smo pronašli bijele robusne čizme koje vladaju Instagramom

Krešimir Šustić 13. siječnja 2021.

Gumeni model koji svaka prava trendseterica posjeduje u svojoj privatnoj kolekciji

Svaka nova sezona u godini se može pohvaliti modnim poslasticama koje vladaju društvenim mrežama i malo koja fashionistica im može odoljeti.

Ljeto i proljeće u bili obogaćeni šarenim i lepršavim haljinama, suknjama i modnim dodacima koji su naše modne kombinacije činili posebno atraktivnim, a jesen i zima su nam donijele toplije komade odjeće i obuće.

Osim svestranih pletenih komada zahvaljujući kojima je svaki naš izlazak iz kuće popraćen udobnošću, na modnom radaru svjetskih trendseterica našli su se i zanimljivi primjerci čizmi.

Među njima se posebno ističu popularni robusni modeli koji svojom atraktivnom pojavom trenutno dominiraju uličnom modom i stajlinzima zaljubljenica u modu.

Omiljeni high street brendovi su u svoje ponude uvrstili neodoljiva izdanja ovih čizama, a nas su se posebno dojmile ljepotice koje smo pronašli na stranicama Bershke.

Dolaze u prljavoj nijansi bijele boje, napravljene su od gumenog i nepropusnog materijala, a krase ih platforme i prozirni potplat.

Idealne su za casual modne kombinacije u kojima se lako osvaja svijet, a s lakoćom ih možemo spojiti s pletenim haljinama, trapericama i lepršavim suknjama.

Ako nemate, a želite baš ovakav primjerak, nabavite ga u najbližoj poslovnici ili online kupovinom na LINKU po cijeni od 299,90 kuna.