Promo

U 2020. godinu ulazimo organiziraniji no ikada!

PR 12. prosinca 2019.

Ženski rokovnik dolazi s 10 različitih naslovnica

Ženski rokovnik koji je nastao prije 11 godina s ciljevima da bude bolji od dotadašnjih „dosadnih“ rokovnika, postane praktičan alat kojim će njegove korisnice obaveze planirati sa stilom te da svakim svojim izdanjem ženama pošalje snažnu poruku.

Upečatljive naslovnice s mudrim izrekama ono su što godinama privlači brojne žene da nabave svoj primjerak.

Ipak, najljepši dio krije se među njegovim stranicama koje će vam uvelike olakšati i organizirati prenatrpanu svakodnevicu.

Bez obzira jeste li supruga, majka, studentica, sama svoj šef ili radite od „9-5“, vi određujete što „posao“ znači za vas, no jedno je sigurno: svi mi trebamo pomoć u organizaciji 365 dana u godini.

Ženski rokovnik po tom je pitanju idealni suputnik u svim aspektima života žene – od postavljanja ciljeva vezanih uz karijeru, vježbanje i pravilnu prehranu, preko organizacije slobodnog vremena za obitelj do planiranja važnih životnih događaja.

Uskoro u prodaju kreće Ženski rokovnik za 2020. godinu s 10 različitih naslovnica kojemu je tema jednostavnost, odnosno podsjetnik da stvari u životu trebaju biti upravo takve – pojednostavljene do maksimuma kako bi iz njih izvukli ono najbolje.

Ne postoji obaveza koju ne zapišem u rokovnik jer ih tako ne zaboravljam. Planiranje mi daje osjećaj sigurnosti te prostor da budem sama sa svojim mislima. Na listu prvo zapišem sve čega se sjetim, a onda određujem tri ili pet prioriteta. Jedna od tih stvari obavezno mora biti ona koja će me približiti cilju. Zatim ponovo gledam popis i razmišljam što bih još trebala napraviti. Te stvari prebacujem ispod prioriteta, a onda odredim još dvije kategorije – što bih mogla i što bi bilo lijepo napraviti. Ako je nešto ostalo na popisu, provjeravam jesu li stvari koje mogu delegirati ili eliminirati s popisa.“ -otkriva tajnu uspješne organizacije osnivačica Dunja Tadić o čemu više možete čitati na web stranici Ženskog rokovnika.

Tako će s novom verzijom rokovnika koji je zaludio žene biti napravljen veliki zaokret u smislu njihove edukacije kako da učinkovito raspolažu vremenom, dok je on sam malen, sladak i jednostavan te će uljepšati baš svaku torbicu i Instagram fotografiju.

Stara poslovica kaže kako je dobra organizacija pola uspjeha, dok njezina modernija verzija glasi: dobar planer je i više od toga!

Ženski rokovnik i ove godine surađuje s INTIMINA proizvodima za intimno zdravlje žena svih dobi. Švedski brend menstrualnih čašica u samom rokovniku svim njegovim korisnicima pruža informacije o svojim revolucionarnim proizvodima, ali će im ujedno i pružiti priliku za zabavu, ispuštanje stresa i besprijekorno planiranje.

Ukrašene neodoljivim ilustracijama, stranice suradnje Ženskog rokovnika i INTIMINE pozivaju na organiziranost, kreativnost ali i osnaživanje žena, rušenje tabooa i podizanje svijesti o tome koliko smo jake!

Ženski rokovnik dostupan je putem web-shopa te u svim dm- drogerie markt prodavaonicama.

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu.