FOTO by Instagram @halalfindsuk

Dom

Twix čokoladni tart – nova poslastica iz Mars tvornice

Daria Lovrić 16. prosinca 2022.

Novitet koji će postati naš najdraži kolač!

Ako ste ljubitelji čokolade i karamele oduševit će vas nova Mars poslastica. Stiže nam ukusna smrznuta delicija koja će očarati i najzahtjevnija nepca.

Kreativci iz tvornice Mars ove su godine bili jako vrijedni i lansirali mnoštvo noviteta poput sočne rolade obogaćene mliječnom čokoladom, nugatom i slatkom karamelom te izvedenice omiljenog slatkiša -TWIX Cookie Dough.

TWIX novitet koji jedva čekamo probati!

Ususret blagdanima, još je jedan proizvod ugledao svjetlo dana, iako nažalost ne u Hrvatskoj. Twix čokoladni tart pojavio se u Velikoj Britaniji kao dio svečanog zimskog asortimana.

Baza ovog ukusnog deserta sastoji se od prhkog tijesta u kojem se nalazi sloj kremaste karamele i moussea. Svi sastojci su prekriveni čokoladnom glazurom i ujedinjeni u savršen kremasti desert.

Bogata tekstura i kultni okus Twixa donose užitak za djecu i za odrasle u pakiranju od 420 g za £6.

Kako biste uživali u kremastoj slastici poslije blagdanskog ručka, sve što trebate je izvaditi tart na pladanj ili drugu ravnu površinu i pustiti da se odmrzne oko 5 sati prije konzumacije.

Twix čokoladni tart 1
Twix čokoladni tart

Mars Candy Factory nastala je 1911. godine u malenom gradu Tacoma i od tada svaki proizvod koji izađe iz ove kreativne tvornice je preukusan. Nadamo se da ćemo Twix čokoladni tart uskoro vidjeti i na našim policama!