Dekor

Twinkle Twinkle events – za sve koji teže savršeno organiziranim proslavama!

Viktoria Šafranić 18. veljače 2020.

Krstitke, sveta pričest ili potvrda, vjenčanje, rođendan djeteta, godišnjica, baby shower, poslovni domjenak, pred vama je ove godine jedan od životno važnih događaja?

Proslava vjenčanja jedan je od najbitnijih dana u životu i normalno je da ćemo se potruditi organizirati sve besprijekorno, drugim riječima ne bi trebalo biti mjesta greškama.

No često ne ispadne sve baš onako kako priželjkujemo. Bez obzira koliko se mi trudili i bili odgovorni, jednostavno smo u tim trenucima pretrpani obvezama i silnim informacijama koje nas koče da uspijemo sve isplanirati kao što smo maštali.

Popričali smo s vlasnicom agencije za organizaciju evenata koja je, budući da posjeduje odlične organizacijske vještine i ima oko za detalje, sama isplanirala svoje vjenčanje kao i kćerin prvi rođendan.

Bez obzira na njezinu kreativnu notu i činjenicu da je sve ispalo savršeno, i sama je bila svjesna koliko bi joj tada olakšalo da je imala profesionalnu pomoć. Upravo to je i bio poticaj za otvaranje vlastite agencije koju je uz potporu muža veoma brzo realizirala.

Mnogi od nas jednostavno nemaju tu kreativnu crtu u sebi i danas je sasvim normalno, štoviše i poželjno angažirati stručnjake koji će nas savjetovati oko dekora, boja i raznih drugih sitnica.

Također, nijedna proslava ne može proći bez nekoliko must-have fotografija koje instantno dijelimo na društvenim mrežama, a uz ovakav angažman nesumnjivo će pasti najbolji selfiji.

Ne samo da time štedimo vrijeme, već možemo biti bezbrižni da ništa neće poći po krivu.

Pod nazivom Twinkle Twinkle events, agencija je specijalizirana za organizaciju krštenja, rođendana, godišnjica, poslovnih događanja i baby showera, a naglasak je na personaliziranim rođendanima za naše najmlađe. Otkrili su nam da u tome najviše i uživaju, a najveći vjetar u leđa i poticaj da budu još kreativniji su im osmjesi zadovoljnih klijenata.

Ako i vi pred sobom imate svečanost u koju je potrebno unijeti dašak glamura, prepustite se u ruke jedinstvenog tima koji će se s oduševljenjem prihvatiti posla i ostaviti vas, kao i sve vaše goste bez daha.

Za detaljnije informacije o Twinkle Twinke events posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#cokoladna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Twinkle Twinkle Events jednu sretnicu nagradit ćemo s 10 personaliziranih čokolada (natpis i ambalaža prema želji). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 10 personaliziranih čokolada je Maja Erdelja. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.