FOTO by IMDb

Film

Twilight – sprema se serija za jednu od najuspješnijih filmskih franšiza

admin 20. travnja 2023.

Vijest koja je zaigrala srca svih "Twihardsa"

Počelo se šuškati da bi uskoro mogla krenuti realizacija snimanja serije Twilight i da se očekuje da će Stephenie Meyer biti direktno uključena u produkciju.

Nova serija trebala bi biti temeljena na njenim megapopularnim SF romantičnim romanima, ali bilo kakvi detalji još nisu poznati.

Iako se osjeća da se priča već zakotrljala, glasnogovornik Lionsgatea odbio je komentirati bilo kakve spekulacije.

serija Twilight
Foto: IMDb

Četiri knjige autorice Stephenie Meyer adaptirane su u vrlo popularnu franšizu od pet filmova koja je postala poznata kao “Sumrak saga“, u kojoj su glumili Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner.

Prvi film premijerno je prikazan 2008. – pretvorivši Stewarta, Pattinsona i Lautnera u ogromne zvijezde te je vrlo brzo privukao predanu i opsesivnu bazu obožavatelja koji su postali poznati kao “Twihards”.

serija Twilight
Foto: IMDb

Filmovi su zajedno zaradili više od milijardu dolara, a samo 2. dio zaradio je gotovo 300 milijuna dolara od izlaska 2012. godine.

serija Twilight
Foto: IMDb

Serija Twilight još je u ranim povojima i studio koji kontrolira prava na franšizu još nije iznosio kakvu službenu informaciju. Također, nema ni vremenskog okvira kada će serija Twilight biti spremna, ali sigurni smo da će vrlo brzo stići i neke konkretnije informacije.