FOTO by Instagram @twentysixbudapest

Putovanja

Twentysix Budapest restoran i bar – urbana, prirodna oaza koja spaja nespojivo!

Daria Lovrić 14. lipnja 2023.

Bajkovita must-visit lokacija na kojoj se susreću džungla i moderan svijet!

Dok iščekujemo početak godišnjih odmora, lipanj nam donosi priliku spajanja blagdana i radnog dana u produženi vikend što nas nevjerojatno veseli. Ako još uvijek razmišljate gdje ćete za produženi vikend, a niste od onih koji na prvi porast temperatura jure na more, posjetite mađarsku prijestolnicu Budimpeštu.

Budimpešta je prekrasni grad u kojem će svaki posjetitelj pronaći nešto što će ga oduševiti i zbog čega će se vraćati. Budimpešta se diči dramatičnom poviješću, raskošnom arhitekturom, ljekovitim termalnim vodama, noćim životom i vrhunskom gastro ponudom.

Budimpešta je predivna u svako doba godine, stoga ako još uvijek niste bili u Budimpešti, sada je idealno vrijeme za vikend izlet. Odlučite li se na posjet, pronašli smo urbanu džunglu koju morate posjetiti.

Twentysix Budapest restoran i bar

Budimpešta vrvi sjajnim restoranima, a ovog puta odlučili smo vam predstaviti Twentysix Budapest restoran i bar koji će vas šarmirati na prvi pogled.

Twentysix Budapest restoran i bar prava je mala urbana džungla koja se krije unutar zidova jedne stare i preuređene zgrade. Ovaj restoran naprosto osvaja interijerom, konceptom i ponudom.

Naime, radi se o gastro središtu za sve ljubitelje prirode i gastronomije funkcionira i kao “feel good” hub, a impresivan prostor podijeljen je na ukupno 4 zone.

Čaroban bistro zbog kojeg se isplati za vikend skoknuti do Budimpešte

GARDEN° je mediteranski restoran u kojem se mogu kušati maštovita jela, ali i uživati u raznoraznim toplim i hladnim pićima. HOUSE° donosi jedinstveni koncept kuhinjskih radionica i prostora za događaje po dogovoru. Druga zona je STUDIO° u kojem se svakog dana održavaju yoga seanse, dok je četvrta SHOP°.

Nadamo se da smo vas inspirirali i da će vas baš idućeg produženog vikenda put odvesti u Budimpeštu u posjet ovoj očaravajućoj prirodnoj oazi. Adresa Twentysix Budapesta je Király u. 26, 1061, a sve dodatne detalje pronaći možete na web stranici ovog bajkovitog mjesta.