FOTO by CEWE

Dekor

Tvoje fotografije zaslužuju više od memorije pametnog telefona

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2023.

CEWE FOTOKNJIGA je praktičan i kvalitetan način čuvanja uspomena

Koliko puta ste otišli na neko putovanje ili izlet i zabilježili mnoštvo fotografija, no kada ste se vratili, upali ste u vrtlog svakodnevice i mjesecima niste pogledali nijednu od snimljenih fotografija? Ili ste ih i pogledali, poneku stavili na društvene mreže pa ih vremenom zatrpali nekim novima.

O da, svi smo bili na tom mjestu – odemo negdje, fotografiramo kao da ne postoji sutra, no nakon toga ti divni trenuci često padnu u zaborav.

Zašto je to tako? Možda je glavni razlog što stalno nešto fotkamo i ne uspijevamo dobro ni pogledati ono što smo ovjekovječili, a već smo memoriju popunili novim trenucima.

Drugim riječima, mobiteli su nam puni koječega pa baš iz tog razloga savjetujemo da svojim najbitnijim uspomenama podarite mjesto na kojem će vaše priče biti ispričane, a uspomene na njih sačuvane zauvijek.

Lijepo je izraditi i nekoliko fotografija i staviti ih u okvire, no još je posebnije napraviti nešto gdje ih možemo sačuvati u nizu, ispričati čitave priče. Kako ih sakupiti na jednom mjestu?

CEWE FOTOKNJIGA najpraktičniji je odabir za sve vaše fotografije, a izvrsna je i kao poklon dragim osobama jer će im sigurno razvući osmijeh na lice.

cewe fotoknjiga

Osim što je praktična za čuvanje uspomena, praktičnost ćete uvidjeti i prilikom naručivanja kao i dostave. Tako CEWE FOTOKNJIGU možete naručiti putem cewe.hr stranice, besplatne CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije ili fotoprograma za računalo.

Ako niste pretjerano kreativni ili nemate strpljenja ili vremena za kreiranje fotoknjige, svaka od opcija naručivanja ponudit će mogućnost kreiranja pomoću asistenta u programu koji će Vam sam posložiti fotografije u fotoknjigu.

Ono što mi trebamo učiniti je samo odabrati fotografije, jedan od devet mogućih formata, vrstu papira i uveza, a ostalo može program uraditi za nas. Kada fotoknjiga dođe na kućni adresu, vjerujte, ovo će vam biti jedan od dražih paketa, listanje uspomena u fizičkom obliku neopisiv je osjećaj.

A kako bi osjećaj bio još i ljepši do 28.3.2023. iskoristi pogodnost u kojoj možeš naručiti 50 stranica bilo koje CEWE FOTOKNJIGE po osnovnoj cijeni od 26 stranica.

Pripremi fotografije i sačuvaj svoje uspomene u najljepšem i najkvalitetnijem formatu.