FOTO by Etsy

Dekor

Tulipani u obliku svijeća – home dekor kojem kažemo DA!

Viktoria Mikulić 21. veljače 2023.

Bijeli, ružičasti, zeleni, lila ili žuti?

Tulipani će uskoro zavladati gradskim parkovima, kao i mnogim dvorištima te blagovaonskim stolovima. Volimo ih u svim izdanjima, od onih u bijeloj boji pa sve do vibrantnih i pastelnih primjeraka.

Isti ne predstavljaju samo jedan od najšarmantnijih proljetnih cvjetova, već su posljednjih sezona i nezaobilazan modni dodatak te kulisa za brojne fotografije.

tulipani svijeće

Osim onih u obliku živog cvijeća, tulipane volimo vidjeti u još nekim varijantama, stoga ne čudi da smo prigrlili lampu u obliku tulipana o kojoj smo pisali prošlog tjedna, a koja je najljepši proljetni home dekor!

Najšarmantniji modni dodatak ovog proljeća su tulipani u obliku svijeća!

Ovog puta, naišli smo na nešto mirisno, profinjeno i  vedro – svijeće koje nalikuju tulipanima. Nismo sigurni imaju li autentičan miris poput pravih tulipana, no izgledom definitivno zaslužuje pozornost, a odlična je vijest i da web trgovina unutar koje se prodaju dostavlja u Hrvatsku! 

Oni dolaze u bijeloj, ružičastoj, lila, zelenoj i žutoj boji i izgledaju baš poput pravih cvjetova, s popratnim listovima. Osim što će se uklopiti u svaki ambijent, savršen su poklon za goste na vjenčanju, ili kao poklon dragoj osobi za Dan žena.

Zasigurno nitko ne bi ostao ravnodušan na ovaj božanstveni dekor koji već na prvi pogled mami osmijeh i opušta. Ako ih želite gledati cijelo proljeće u svom domu, onda je naš savjet da ih jednostavno postavite kao ukras na nekom pladnju.

tulipani svijeće

Ove neodoljive svijeće trenutno su na sniženju i njihova cijena iznosi £6.58 pa ako svom interijeru želite dodati dašak svježine, ili imate na umu osobu koju bi ove svijeće zapanjile, ne propustite naručiti ih putem web trgovine etsy.com/uk!