Dekor

Tulipani iz Sinsaya najšarmantniji su dekor za 44,90 kuna!

Viktoria Šafranić 31. ožujka 2022.

Dolaze u bijeloj i žutoj boji

Tulipan je cvijet koji malo koga ostavlja ravnodušnim. Njegov oblik izgleda preslatko, a raznovrsne boje mame nas da si svakog tjedna priuštimo barem jedan buket. Mnogi su spremni i zasuči rukave ne bi li s prvim proljetnim danima imali božanstven vrt, budući da njihov uzgoj nije prezahtjevan.

Oni dolaze u bijeloj, žutoj, ljubičastoj, rozoj, narančastoj i još mnoštvo drugih boja. Tulipani nažalost ne traju dugo poput ruža pa već za nekoliko dana nakon što ih stavite u vazu, latice otpadnu. No mi smo pronašli savršenu alternativu koja će vam uvijek stajati na blagovaonskom stolu, kuhinjskom elementu ili komodi. Iako je živo cvijeće nešto najposebnije, i umjetne verzije se mogu jednako lijepo uklopiti u svaki ambijent, a s njima nemate nikakve brige.

Sinsay ima rubriku home u koju svako malo dodaje zanimljive novitete, a najprodavaniji su taburei i šalice.

Ovog puta osvojili su nas umjetnim tulipanima koji dolaze u bijelo i žutoj boji, a koje možete postaviti gdje god poželite. Bez obzira stajali samostalno ili ćete za njih kupiti teglicu, ovi će tulipani plijeniti pažnju na uskršnjem stolu i sigurni smo da će ovog travnja biti bestselleri. Njihova cijena iznosi 44,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU.