Poznati

Trostruka mama plijenila pažnju ovog vikenda u centru Zagreba!

Viktoria Mikulić 26. kolovoza 2019.

Prelijepa Nevena mnoge je prolaznike, kao i Instagram pratitelje oduševila ovom smaragdnom zelenom haljinom i ležernom frizurom...

Poznato televizijsko lice, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug, direktor fotografije i montaže Mak Vejzović, roditelji su tri preslatke djevojčice.

Dvogodišnje blizanke Lea i Mare i malena Vita koja tek treba napuniti prvu godinu života nerijetko nas oraspolože svojim simpatičnim pojavljivanjem na Instagram pričama svoje mame, a posebno nas oduševljavaju njihove loknice. No ovog puta, našu pozornost nisu ukrale mališanke već zanosna plavuša.

Možemo samo zamisliti kako je to imati tri djevojčice i u isto vrijeme obavljati sve poslovne obveze, no čini nam se da Nevena to rješava s lakoćom. Također, mnoge mame bi joj pozavidjele na liniji koju je u veoma kratkom roku dovela do besprijekorne razine. Ovog vikenda prisustvovala je na vjenčanju osnivača Fashion.hr-a, Vinka Filipića i njegove dugogodišnje djevojke, bivše manekenke Sanele Seferagić koje se održalo u jedinstvenom ambijentu Klovićevih dvora.

No vratimo se mi na našu plavušu koja je zasjenila većinu prisutnih. Nevena se pojavila u smaragdno zelenoj haljini koju je kupila tijekom svog boravka u New Yorku, a koju je iskombinirala uz visoke potpetice u nježnoj boji. Frizura nas je također zapanjila, riječ je o niskom repu kojeg je zaokružila divna pletenica.

Ova sasvim jednostavna i ležerna frizura pun je pogodak za ljetna vjenčanja, a osobito se lijepo uklopila uz poznatu plavušu.

Što još reći nego da ova mama izgleda fantastično!