FOTO by Amazon

Ljubimci

Tropski doživljaj za ljubimce u obliku ananas-krevetića za spavanje!

Antonija Andabak 12. travnja 2021.

Jer i vaš ljubimac zaslužuje egzotično mjesto za odmor!

Ako ste jedni od onih „roditelja“ svom kućnom ljubimcu koji obožavaju kupovati više darova i accessoriesea za njih nego za sebe, na pravom ste mjestu! I sami kao ljubitelji životinja, uvijek volimo istaknuti cool stvarčice koje će unijeti još više zabave u vaše živote i živote vaših četveronožnih prijatelja. 

Kako nas lijepo vrijeme često ponuka na razmišljanje o ljetnom ljenčarenju na užarenom suncu, tako i vaši ljubimci trebaju tematsko osvježenje, a isto smo pronašli u vidu krevetića za spavanje u obliku ananasa!

Živahne žute boje sa zelenim dodatkom koji imitira lišće, postat će pravi tropski kutak za odmor nakon igre ili udobno mjesto za spavanje.

Udoban jastučić koji se nalazi unutar kućice omogućava kvalitetno odmaranje i drijemanje, a unutrašnjost iste dovoljno je prostrana za chill zonu koju će vaš ljubimac lako prigrliti!

Ananas kućica dolazi u dvije veličine, a mnogi su vlasnici svoje kućne ljubimce već poslikali u svom egzotičnom carstvu.

Sudeći po slikama, nitko se ne buni, a uživancija je zagarantirana za mace, pse, a na Instagram fotografijama našao se čak i mali zec!

Vlasnici su na stranici Amazon, gdje se i može kupiti ananas-kućica, ostavili brojne pozitivne povratne informacije, između ostalog, pohvalili su udobnost jastučića koji se lako odvaja, pere i kasnije jednostavno postavlja natrag.

Drugi su pisali kako je kućica preslatka, kvalitetno izrađena i izdržljiva. 

Zaključak je jednostavan, pravo je vrijeme da ljubimcu poklonite voćnu kućicu jer ipak, i vi sebe počastite upravo u trenutak promjene godišnjeg doba, zar ne?

Istu možete kupiti na Amazonu za otprilike 165,00 kuna i kreirati atraktivan kutak vašem ljubimcu za proljeće i ljeto!