FOTO by Instagram @johnssnackreviews

Iće & piće

Tropska Smirnoff vodka od maline – vaše omiljeno ljetno piće je stiglo!

Mia Vodopija 01. srpnja 2021.

Ljeto je savršeno vrijeme za prijateljice i vodku!

Ljeto je napokon tu, dani će nam biti topli i dugi nekoliko mjeseci, a mi ćemo uživati u laganoj hrani, sladoledu, koktelima, moru i/ili bazenima te društvu s omiljenim nam ljudima.

Bilo da ste već napravili planove za more ili još razmišljate gdje ćete, uvjereni smo da vam dobrog pića, hrane i zabave ne nedostaje. Ljeto 2021. moramo iskoristiti najbolje što možemo jer će proći prije nego što to shvatimo.

Chameleon Gin – hrvatski ljubičasti gin kojeg nećete zaboraviti

No u međuvremenu, mi ćemo razmišljati kako ćemo provesti ove ljetne mjesece, a za to nam može pomoći malo dobrog alkohola!

Smirnoff je upravo objavio da lansira okus Raspberry Crush koji izgleda kao zbilja zabavno piće.

Najnovija Smirnoff vodka ima boju koja se podudara s njezinim živopisnim okusom maline, što znači da će izgledati prekrasno u vašem kućnom baru.

Osim toga, plava boja naljepnice s jarko ružičastom votkom daje nam prave tropske vibracije, a protiv toga se nećemo buniti.

Voditelj Smirnoffa Nick Payman rekao je: „Pokretanje Smirnoff Raspberry Crush veliki je korak prema daljnjem dodavanju uzbuđenja kategoriji votke. Smirnoff, renomirana i pouzdana marka, u savršenom je položaju za to, kao i za privlačenje nove publike. Živahnost novog pakiranja i tekućine, od boje do okusa, doprinijet će istaknutosti na policama zbog čega će ju ljudi kupiti”.

“Novo predstavljanje pruža potrošačima priliku da uživaju u vodki na širokom spektru događaja, od ležernih, ranih večernjih prigoda do elegantnih doživljaja i druženja, a fokusira se na stvaranje zabavnih, ukusnih posluživanja.”

Također je izjavio da Smirnoff Raspberry Crush dolazi na police u srpnju.

Nadamo se da ćete i vi zgrabiti jednu bocu za uživanje s prijateljicama, baš poput nas!