FOTO by Desigual

Moda

Trk u Desigual svi koji preferiraju ležeran Mickey Mouse look!

Viktoria Šafranić 26. siječnja 2021.

Desigual nam je servirao novu kolekciju odjeće s kultnim mišićem...

Ako netko zna kako privući pozornost mase diljem svijeta, onda je to Desigual. Ovaj osebujan brend davno se istaknuo na tržištu svojim razigranim bojama, motivima i krojevima, te dan danas zadržao svoju prepoznatljivost.

Ili ga volite ili ga ne volite, no ovaj brend ne teži imati poklonike u svakom segmentu, već samo one koji će se zaista lijepo osjećati u njihovim kreacijama, koji će ih znati nositi s osmijehom na licu i samopouzdanjem, one koji će znati biti drugačiji od ostatka svijeta.

U posljednje vrijeme, sve više modela plasiraju s printom poznatih Disney likova, među kojima glavnu ulogu igra Mickey Mouse. Slavni mišić kao da je stvoren za ovu robnu marku, sudeći po novoj šarmantnoj kolekciji odjeće, obuće i accessoriesa. Desigual je jedan od onih brendova koji odraslima u svakom trenutku omogućuje da ponovno budu djeca, a to je nešto neprocjenjivo.

Listajući njihov web, pronašli smo traperice, kožnu jaknu, parku, visoke i niske tenisice i casual torbicu, ukrašene ilustracijama poznatog cartoon lika.

Ako bi se vaš tip odijevanja mogao opisati kao ležeran i svaki put se rastopite kada ugledate Mickey Mousea, onda biste svakako trebali škicnuti novitete.

Za one koji su vječni obožavatelji istog i ne smetaju ih brojni pogledi prolaznika, naša preporuka je iskombinirati sve zajedno – kožnu jaknu, traperice, torbu i tenisice. A ako se odlučite za samo jedan od odjevnih predmeta, neka to bude nešto što neće proći nezamijećeno.

Ako još pomnije želite pogledati novu Desigual kolekciju, inspiraciju potražite na njihovoj službenoj stranici.