Ljepota

TRIK: Napravite kovrče samo uz pomoć – čarapa!

admin 20. veljače 2020.

Prirodno, bez figara i lakova za kosu. Svi ovisnici o modnim trendovima vole pronalaziti i isprobavati razne trikove koji im pomažu u svakodnevnim beauty ritualima. Jedan od njih je način na koji možete postići prirodne kovrče bez neugodnih uvijača ili figara. Trikovi koji su koristili i naše bake kroz godine evoluiraju, a jedan od takvih […]

Prirodno, bez figara i lakova za kosu.

Svi ovisnici o modnim trendovima vole pronalaziti i isprobavati razne trikove koji im pomažu u svakodnevnim beauty ritualima. Jedan od njih je način na koji možete postići prirodne kovrče bez neugodnih uvijača ili figara.

Trikovi koji su koristili i naše bake kroz godine evoluiraju, a jedan od takvih je i trik za postizanje kovrča za koji su vam potrebne jedino – čarape. Nevjerojatno zgodan i istovremeno siguran za zdravlje vaše kose. Nisu vam potrebne nikakve frizerske vještine, a postupak je jednostavan i praktičan.

Za početak operite kosu šamponom, osušite je do pola, odnosno da ostane na dodir vlažna te ju potom raščešljajte. Rasporedite kosu u 4 do 6 dijelova te na svaki omotajte čarapu, učvrstite ju i spremni ste za spavanje. Ujutro nježno maknite čarape i formirajte kosu prstima.

Ako tražite alternativu nedavno smo pisali i o još jednom zanimljivom načinu dobivanja kovrča pomoću – radijatora!

TRIK: Napravite kovrče uz pomoć radijatora!

Nadamo se da ćete probati jednu od metoda i uvjeriti se kako vam za prirodne kovrče nisu potrebni aparati i kemijska sredstva.