Zabava

Tri horoskopska znaka koji su najbolje mame

Mia Vodopija 09. srpnja 2021.

Koji horoskopski znak je najbolja mama?

Mama, imenica koja nema zamjenicu. Jeste li se ikada zapitali o poveznici između horoskopa i dobrih mama? U slučaju da jeste, imamo pravu stvar za vas!

Rak

Mama Rak je vrlo zaštitnički i njegovateljski nastrojena. Djeca mame Raka znaju da su istinski voljena i zbrinuta. One su uvijek tu da slušaju svoju djecu i pomognu im da se osjećaju bolje. Žele da njihov dom bude mjesto ljubavi i utjehe te da njezina djeca mogu s njom podijeliti bilo što.

Sjajna je jer svojoj djeci pomaže u razvijanju maštovitosti te se nikada ne boji podijeliti koliko su njezina djeca pametna. Kad ništa drugo ne upali, a mame vide da su im djeca nesretna ili nezadovoljna, pripremit će njihov omiljeni kolač i tako im se približiti i dati im jasno do znanja da imaju podršku i ljubav koju trebaju, bez obzira na to što se dogodilo.

Riba

Mame Ribe usađuju u svoju djecu ljubav prema umjetnosti, osjećajne su, maštovite i potrudit će se naučiti ih kako se odnositi prema drugima s poštovanjem i ljubaznošću. Ove mame će svojoj djeci otvoriti svijet mašte, poticati ih da ostvare svoje snove te da budu neovisni i jaki ljudi. Također, kroz odgoj i vlastiti primjer će im usaditi ljubav prema prirodi, osjećaj ponosa, želju da pomažu svima kojima pomoć treba, te da su neovisni i jaki pojedinci koji se ne boje reći što misle i tražiti ono što žele.

Ribe u svojoj djeci potiču ljubav prema umjetnosti i uvijek ih potiču da budu kreativni. Djeca majke Ribe bit će osjetljiva, maštovita te će naučiti odnositi se prema drugima s ljubaznošću i suosjećanjem.

Vodenjak

Mame rođene u ovom znaku su slobodnjaci koji se teško prilagođavaju društvenim normama pa će često svoju djecu podučavati kod kuće ili upisivati u škole s posebnim programima koji će, po njihovom mišljenju, potaknuti djecu da uče o bitnim stvarima u svijetu i životu. Izrazito ohrabruju maštovitost i eksperimentiranje, gurajući svoju djecu da razmišljaju van okvira.

Mame Vodenjaci potiču svoju djecu da vjeruju sami u sebe. Osigurat će da djeca znaju važnost pomaganja drugima te da budu svjesna ozbiljnih problema, poput globalnog zatopljenja.

Ako ste jedan od ova tri znaka, nadamo se da se slažete s napisanim. Neovisno o svemu, sve majke vole svoju djecu i mogu biti super majke, bez obzira na horoskopski znak!