Tretmani koje obožavaju hollywoodske zvijezde od sada dostupni u Zagrebu!

Viktoria Šafranić 07. prosinca 2017.

U nove tretmane koji su osvojili i Hollywood, uvjerile su se i naše poznate dame Tatjana Jurić, Antonija Stupar Jurkin i Kristina Krepela.

Nakon prvog domaćeg Brow Bara, Manuela Picard otvorila je i prvi moderno uređen bar specijaliziran za brze i ultra kvalitetne tretmane za lice u samom centru Zagreba.

Maska Opera LED – omiljena među Victoria Secret anđelima i hollywoodskim ljepoticama dostupna je u Manuela Picard salonu, u kojem možete isprobati i Hydrafacial tretman s kojim Jennifer Lopez započinje svoj svaki dan.

Prezaposleni ste, nemate vremena za sebe a odlazak na tretman ljepote zvuči vam gotovo poput znanstvene fantastike? Rješenje se nalazi u samom centru Zagreba, gdje je na adresi Šubićeva 64 otvoren prvi Facial & Brow Bar u Hrvatskoj specijaliziran za iznimno kvalitetne tretmane njege lica u trajanju od samo 30 do 60 minuta.

U manje od sat vremena uz pomoć najmodernijih svjetskih tehnologija postižu se rezultati koji su, ističe Manuela Picard, odmah vidljivi i, što je još važnije, dugotrajni: „Potrebe i tempo modernih žena se mijenjaju, ritam života je sve brži a naše klijentice žele pristup svjetskim trendovima koji se ne odnose više samo na bazičnu njegu. Stoga smo u ponudu uvrstili i tretmane kojima ne odolijevaju ni svjetske zvijezde poput JLo i Jennifer Aniston, a koji jamče dubinski čistu, blistavu i zdravu kožu“, pojašnjava Manuela Picard.

Među novim tretmanima koji se nude Facial Bar izdvaja polusatni Hydrafacial tretman dubinskog čišćenja lica koji koriste i najpoznatiji svjetski estetičari i dermatolozi poput doktora Obagija, trenutno najpoznatiji facelift u svijetu CACI te jedan od najpoznatijih pilinga Obagi ”Red Carpet Peel”, kojeg koriste zvijezde prije izlaska na crveni tepih. Svaki od ponuđenih tretmana u Facial Baru završava LED terapijom koja poboljšava njihov učinak i donosi najbolje rezultate.