Kids

Trešnjice, točkice, volani, prugice, karirani uzorak – dvodijelni kupaći kostimi rezervirani za najmlađe princeze!

Viktoria Mikulić 06. srpnja 2020.

Za mališanke čije se mame trude da i na plaži izgledaju stylish...

Ljeto je stiglo i za mnoge ono predstavlja najopuštenije godišnje doba. No svaki roditelj malenog djeteta zna da je isto ponekad i veoma zahtjevno, osobito kada se planira odlazak na godišnji odmor.

Osim što želimo da se dječica lijepo provedu, u interesu nam je da ih zaokupimo raznim rekvizitima kako bi koji trenutak ukrali i za sebe.

Ponekad vam je prtljažnik bio toliko pun da ste se kasnije pitali kako ste to uopće izveli? No to je volja, uzeti sve one potrepštine za more koje će im zatrebati, poput kantica, lopatica, bazenčića, grablji, kreveta na napuhavanje iliti luftmadraca i još mnogo drugih.

Sve je to sasvim normalno jer tim malenim bićima želimo pružiti svu komociju ovog svijeta kako bi se zauvijek prisjećali bezbrižnog djetinjstva. Osobito u današnje vrijeme kada je tehnologija na vrhuncu, potrebno je nekada odmaknuti ih od iste upravo ovakvim cool stvarčicama.

Osim toga, prvo na što pazimo je zaštita njihove kože te ih u svakom trenutku nadgledamo kako ne bi imali posljedice od sunca. Zatim ono, manje bitno, ali mnogim mamama prioritet su upravo kupaći kostimi.

Ponuda je zaista raskošna i teško je odlučiti koji je onaj pravi, osobito jer znamo da će ih već sljedećeg tjedna prerasti, no ipak se trudimo omogućiti im udobne modele razigranih boja i uzoraka kako bi se isticali i uvijek nam bili na oku.

Mnoge mame biraju matching kombinacije za sebe i kćer te ih od malenih nogu uče o jedinstvenom stilu. Mi smo pronašli dvodijelne kupaće kostime koji dolaze samo u varijantama za najmlađe princeze, a koji nas svojim stylish dizajnom ostavljaju bez daha.

Točkasti i karirani uzorak, volani, prugice i trešnjice samo su neki od motiva koji ih krase, a koji nas momentalno mame na kupnju.

Oni dolaze s potpisom famoznog dječjeg brenda Original Marines koji je prepoznatljiv po osebujnim komadima pa ako su i vama privukli pažnju, na linku možete saznati njihove cijene.