FOTO by nafnaf

Moda

Très jolie! Naf Naf crvena torbica osvojit će svaku zaljubljivu fashionisticu!

Antonija Andabak 31. siječnja 2021.

Naravno, ovdje govorimo o zaljubljenosti u lijepe stvarčice koje nam baš trebaju!

Francuski brend Naf Naf već je dugo na listi omiljenih ženskih brendova za one koji svoju garderobu preferiraju začiniti na francuski način. Naf Naf pod radarom je od nove godine upravo zbog svojih torbica damskog stila , a ono što nam se osobito dopalo jest dodatak mašni koji daju pomalo retro vibru.

Brend se svojim kolekcijama približio razigranoj klasici s estetikom na višem nivou kojeg sve više, na svojim Instagram profilima, promoviraju uber-chic influencerice diljem svijeta, i totalno shvaćamo zašto. I sami smo fanovi mnogih French brendova, ali Naf Naf accessoriese ima posebno mjesto u našem srcu, mjesto zbog kojeg rado nađemo još jedan izgovor da se počastimo za razne prilike.

Ipak…znate da Valentinovo lagano kucka na vrata i da se ovog puta Vas treba impresionirati, stoga imamo jednu poslasticu za sve zaljubljive fashionistice u lijepe, prijeko potrebne stvarčice!

Crvena lakirana torbica ukrala je pozornost iz više razloga, a osim upečatljive boje interesantnog naziva: lipstick, tu je bijela marama s točkicama kao romantičan kontrast vibrantno crvenoj torbici! Detalji koji potpuno oduševljavaju jest zlatni elegantni lanac minimalističkog izgleda, ali i poklopac torbice koji je pri dnu dizajniran u valovitom obliku za dojam “na višoj razini” kojeg smo ranije spomenuli i kojeg ovime potkrepljujemo.

Naf Naf crvena torbica, 240 kn

Naravno, detalj koji je zaokružio ovu modnu rapsodiju jest kopča u obliku srca koji ovu torbicu čini perfektnim Valentinovo-poklonom! Cijena ove torbice iznosi 240,00 kn i čini opravdan izdatak za accessoriese koji će Vas uvijek podsjećati na najromantičniji dan u godini!

Možete je naručiti, ili bolje reći, možete usmjeriti onoga tko će ju naručiti na službenu stranicu Naf Naf brenda.