FOTO by Très Chic Cafè

Dekor

Très Chic Cafè – najcozy kafić za kavu i selfie s BFF!

Viktoria Mikulić 11. listopada 2022.

Baš kao što i sam naziv kaže, totalno tresc chic uređenje!

Iz Très Chic Cafèa poručuju: “Nemojte samo biti na zabavi. Budite zabava.” Kultna izreka podsjeća nas da slavimo život i da se u svakom danu dobro zabavimo. Kada biste se svakog jutra uputili u njihov ambijent, zasigurno bi ostatak dana prošao u pozitivnom tonu.

U Très Chic Cafèu prva jutarnja kava još je slađa od one koju popijemo u svoja četiri zida, s obzirom na šarmantan i egzotičan interijer koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Slike na zidu, ogledalca, lampe, svijećnjaci, lepeze, biljke, u ovom kafiću doslovno nema čega nema, no ništa nije previše već sve skupa izgleda totalno cool.

Bajkovito mjesto za vikend kavu i selfie s BFF!

Svi vi sa širokim osmjehom, ljubitelji kave i ludih koktela, pojedinci koji znaju podići atmosferu – vrijeme je da se uputite na ovo cozy mjestašce koje će vam podići raspoloženje u tmurnim danima koji su pred nama.

Posebno nam se sviđa natpis “Create your own reality” ispod kojeg se nalazi crvena fotelja u kojoj možete provesti sate.

Mnogi su pohvalili icecaffe i mohito, a sigurni smo da je u ponudi i mnoštvo toplih napitaka za jesenske i zimske dane među kojima bi osobito izdvojili prefinu Portioli kavu.

Ovaj stylish kafić nalazi se na adresi Vlaška 101 pa ako poznajete osobu koja voli čekirati cool mjesta u gradu, a nikada još nije bila ovdje, svakako je odvedite u Très Chic Cafè na jednu finu jutarnju kavicu.