FOTO by Michael Kors

Moda

Trendi ulazak u mjesec listopad s novim Michael Kors čizmicama!

Viktoria Mikulić 01. listopada 2021.

Kroko uzorak je vladar sezone!

Svaki je mjesec u godini poseban na svoj način. Iako se neki smatraju depresivnima, mi vjerujemo kako je od osobe do osobe kako će proživjeti određeno razdoblje. Naravno, neki mjeseci imaju posebne dane koje s nestrpljenjem iščekujemo i posebno im se veselimo, kao što su Božić, Uskrs, Valentinovo, Dan žena…

Ljeti nam pak sve odgovara, jer konačno idemo na zasluženi godišnji odmor. I onda dolazi jesen, ah to raskošno godišnje doba, ne može se pisati riječima. Iako isto znači nove izazove i hrpu obveza, jesen je lijepa iz mnoštvo razloga. Za početak, jesenski odjevni komadi su nešto najatraktivnije što se pojavljuje na gradskom asfaltu. Paleta zanosnih boa i printeva nikada nije romantičnija, nego tijekom listopada.

Također, priroda poprima posebnu raskoš i ponekad nam se čini kao da gledamo u neko remek djelo, a ne pejzaž koji je pred nama.

Prvi dani listopada savršena su prigoda da svoju ljetnu obuću (ako još niste) pospremite do iduće godine, i pritom mjesta napravite čizmicama koje će zavladati u narednim tjednima.

Visoke, niske, robusne, elegantne, kaubojke – na vama je da odaberete svog favorita. Nama su najposebnije one s potpisom Michael Korsa, koje osim vrhunske izrade, imaju božanstven izgled.

Zelene i smeđe s kroko uzorkom osobito su nas se dojmile, a unutar asortimana mogu se pronaći i modeli s kultnim logotipom, lancima, cirkonima, zakovicama i drugim stylish detaljima. Svi modeli su prekrasni, ali istodobno ležerni i opušteni tak da ih s lakoćom možete kombinirati uz dnevni i večernji look.

U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama, a na LINKU možete pronaći cjelokupnu kolekciju: