FOTO by Instagram @welovecoco / @gossipandgloss / @mayestispleasure

Njega kože

Trendi manikure – 7 vodećih dizajna u 2021. koje ćemo viđati posvuda!

Viktoria Šafranić 07. siječnja 2021.

Čokoladno smeđi nokti, zelena manikura, leopard print, geometrijski dizajn, konfeti nokti, crno bijeli trend ili multi print - koja je manikura vaš favorit?

Službeno smo uplovili u 2021. godinu (bye bye 2020. – nećeš nam nedostajati). Samim time, vrijeme je da izvučete svoj stolni kalendar i precrtate sve one manikure koje ste uporno ponavljali prošle godine. Došlo je vrijeme da se odvažite na neke nove boje i motive, koji neće ostati nezamijećeni.

Srećom po vas, nakon višesatnog listanja Instagram feeda, pronašla sam najpopularnije nijanse, dizajne i trendove noktiju koji će biti legitimni svugdje. Prema riječima stručnjaka, od neonskog leopard printa do višebojnih francuskih manikura, ovo je sedam najboljih nail trendova u 2021. godini.

Crno-bijeli trend

Koliko je šik ovaj crno-bijeli dizajn noktiju? Ako ovu manikuru pokušate izraditi DIY tehnikom, trebat će vam tanka četkica na pruge (nužna je za stvaranje preciznih, ultrafinih linija), crni lak i neprozirni bijeli lak za nokte. Ako vam se čini prekompliciranim, jednostavno se prepustite u ruke profesionalaca.

Čokoladno smeđi lak za nokte

Bogata, čokoladno smeđa je neutralna boja noktiju koja vam treba u životu. Ne samo da je obilježena kao trend za 2021. godinu, već izgleda stvarno prekrasno na svim tonovima kože. Savršena je kombinacija gdje je jedan nokat obojen u potpunosti, dok na ostale nanesete tek suptilan dio, po mogućnosti na vrhove noktiju.

Također, savršen je u kombinaciji sa svijetlo smeđim tonovima, gdje je svaki nokat kompletno obojen u jednu nijansu smeđe.

Zelena manikura kao top savjet za 2021.

Ova verzija francuske manikure iz 2021. godine je daleko moj omiljeni odabir na klasični izgled. Prvo pripremite nokte prozirnim temeljnim slojem, a zatim upotrijebite pet različitih nijansi zelenog laka (u rasponu od metvice do šumsko-zelene boje) i svaki vrh nokta obojite u drugu boju.

Multi print na noktima

Umjetnost noktiju dolazi u obliku nekoliko različitih uzoraka. Jedino pravilo? Držite paletu boja u istoj obitelji (nama je posebno za oko zapela ova bež vibra). Da biste postigli wow efekt, upotrijebite nekoliko različitih lakova neutralne boje kako biste pomno dizajnirali svaki dizajn nokta ili možete ići lakšim putem i umjesto toga pomiješati i uskladiti neke naljepnice za nokte.

Geometrijski dizajn

Maksimalistički dizajn noktiju, poput ove manikure s geometrijskim ispisom, bit će posvuda u 2021. godini. Zgrabite nekoliko lakova u smjeloj boji (npr. zeleni, crveni i senf žuti) i pomoću njih dodajte nekoliko različitih oblika na svaki nokat. Sve to zatvorite sjajnim završnim slojem i spremni ste za osvajanje.

Leopard print

Ni u 2021. godini nećemo odbaciti animal print, kada su u pitanju naši nokti, jer jednostavno čini razliku. Teško je ne biti opsjednut ovim neonskim trendom leopard noktiju koje smo pronašli na Instagramu. Trebat će vam set četkica ako želite postići pravu umjetnost i nekoliko različitih nijansi neonskih lakova kako biste stvorili ove šarene točke.

Konfeti manikura

Ovaj slatki dizajn noktiju nadahnut konfetama u osnovi vrišti “Nosite me uz sve svoje zabavne stvari u 2021. godini!”. Da biste isprobali trend, obojite nokte u prozirni neutralni lak, a zatim pomoću kista za nanošenje, na svaki nokat dodajte mrlje nalik na konfete u srebrnim, zelenim i crvenim bojama.