FOTO by Etsy

Dekor

Trend dizajna interijera unosi veličanstvenost bujnih šuma i svježinu u naše domove

Daria Lovrić 24. kolovoza 2023.

Uređenje inspirirano zelenilom donosi nam IT dekorativni tepih

Želja da se elementi prirode unesu u dom dovela je do mnogih novih trendova u dizajnu namještaja i interijera. Ovaj trend preuzeo je društvene mreže osvajajući veliki broj fanova, a moramo priznati da je ukrao i naša srca.

Dekorativni tepih 1
Dekorativni tepih

Cilj je prenijeti bujno zelenilo šuma i travnjaka te isto unijeti u udobnost našeg doma. To možete postići namještajem i dekoracijama inspiriranih prirodom poput namještaja u prirodnim bojama boja, kao što su tamni zemljani tonovi. S druge strane poigrajte se dekoracijama od prirodnih materijala poput drveta i slame te zelenila koji karakteriziraju lišće.

Kreirajte tropsku oazu u vlastitom domu

Uz jastučiće u obliku monstera biljke ili sukulenata, svom interijeru dodajte cozy tepih koji neodoljivo podsjeća na bujnu mahovinu prošaran različitim nijansama zelene boje.

Dekorativni tepih 2

Osim što je estetski dopadljiv i ugodan oku ovaj efektan tepih unosi svježinu i asocira na ugodan osjećaj šetnje na otvorenom ili piknik na travi.

Možete ga postaviti u hodnik, spavaću sobu, na terasu ili ispod stolića u dnevnom boravku. Svojom zelenom bojom i bujnim dizajnom unijet će harmoniju u vaš dom i oplemeniti vaš omiljeni kutak za opuštanje.

Cijena efektnog tepiha iznosi $68.49, a možete ga naručiti putem Etsy web trgovine.