FOTO by Dutch Invertuals

Zabava

Trend budućnosti! Prenosivi mini uredi koji se mogu smjestiti na atraktivne lokacije

Krešimir Šustić 11. rujna 2020.

Zamišljeni su kao vlastiti kompaktni prostor u kojem se može slobodno sanjati, raditi i stvarati

Zbog korona virusa počeli smo se prilagođavati na totalno novi i drugačiji način života, pogotovo kada je u pitanju odrađivanje posla kojim zarađujemo za život.

Uredi su postali poluprazni, sastanci su se počeli održavati online preko kamera i odjednom je Internet postao najvažnije oružje današnjice mnogih djelatnosti.

Dutch Invertuals

S obzirom na situaciju i socijalnu otuđenost, nismo sigurni što nam donosi budućnost, no inovativne ideje za svakodnevne situacije već su preplavile društvene mreže.

Tako je jedna Nizozemska tvrtka izgradila malene samostojeće urede kako bi ih ljudi mogli unajmiti, te ih smjestiti na javne površine na kojima je to dozvoljeno.

Dutch Invertuals

Svaki od njih ima veliki prozor s pogledom, dnevni krevet i radni stol, a zamišljeni su kao vlastiti kompaktni prostor u kojem se može slobodno sanjati, raditi i stvarati.

Sićušni uredi, izrađeni od valovitog aluminija i drva, dizajnirani su da ih se smjesti tamo gdje korisnici mogu slobodno maštati i dobivati ideje za kreativnost.

Dutch Invertuals

Veličina im je šest četvornih metara, a idealni su za jednu osobu i pronalazak mira u inače kaotičnom i užurbanom svijetu.

Iako još nisu stigli u Lijepu našu, tvrtka koja ih proizvodi kaže kako im je u cilju proširiti se na svjetsko tržište i stvoriti totalno novi i drugačiji trend.