FOTO by Instagram @zara.outfits / @rocioosorno / @carrieandthe_city

Moda

TREND ALERT! U traperu od glave do pete! Škicnite 10 najljepših komada!

Daria Lovrić 06. veljače 2023.

Bezvremenski jeans komadi popularniji su nego ikad!

U modnom svijetu krije se nekoliko odjevnih komada kojima se uvijek iznova vraćamo i koji nikada ne izlaze iz mode. Neki od njih su zasigurno jeans odjevni komadi, za koje slobodno možemo reći da su vječni.

Traper komadi vječni su klasici i dolaze u raznoraznim oblicima poput traperica, jaknica, prsluka, te suknji različitih dužina. Vjerujemo da imate svoj omiljeni kroj kojem ste vjerni i najbolje vam stoji, a sada ga možete kombinirati s drugim modnim jeans komadima.

Otkrili smo koji su najpopularniji jeans modeli!

Traper odjevne komade krasi cool casual faktor, međutim unazad nekoliko desetljeća nosimo ih i u svečanim i elegantnim prilikama. Osim što su udobni, jeans komadi prilagođavaju se svakom stilu odijevanja i pristaju uz svako godišnje doba.

Poznate fashionistice zadnjih nekoliko sezona vješto spajaju nekoliko komada trapera u jedan outfit, međutim ovog proljeća popularan trend doživjet će svoj vrhunac i viđat ćemo ga svuda oko nas.

Poznati brendovi lansirali su nove denim kolekcije koje vrve traper komadima u svim mogućim izdanjima. U aktualnoj ponudi tako možete pronaći midi, mini i maksi suknje, traperice različitih krojeva poput mom fit, trapeza, skinny, cargo i boyfriend, traper jaknice, košulje, haljine i prsluke.

Izbor je toliko raznolik da ćete vrlo lako pronašli svoje favorite. Jedino je pravilo da više traper komada spojite u jedan look i poigrate se modnim dodacima i obućom. Možete ih spajati tako da pazite na boju ili debljinu trapera.

U našoj galeriji škicnite naše favorite s cijenama: