FOTO by PR

Elegant

Trend alert! Novi zlatni kolagen glavni je adut beauty rutine!

PR 09. studenoga 2023.

Saznali smo po čemu se razlikuje od drugih i kakve rezultate donosi!

Kolagen je s razlogom postao pravi trend među ženama 

Posljednjih nekoliko godina sve više žena započinje svakodnevnu konzumaciju kolagena, a one koje su isprobale koriste ga nerijetko i tijekom cijele godine. Pitamo se zašto je to tako i kako odabrati najbolji kolagen za sebe. Kolagen je najvažniji protein u tijelu i njegova gusta mreža daje snažnu potporu koži i drugim tkivima. Nakon 25. godine razina kolagena počinje se smanjivati pa je jasno zašto koža postaje opuštenija i manje elastična. Pregledom literature nesumnjivo je da nadoknada kolagena ima pozitivne učinke na teksturu, povećanje hidratacije i elastičnosti kože, ali i na regeneraciju i čvrstoću kose, noktiju i zglobova. Ne čudi zašto je kolagen toliko tražen u anti – age svijetu i zašto su se mnoge žene odlučile na konzumaciju. 

Kakav kolagen daje najbolje rezultate i kada?

Kod odabira suplemenata s kolagenom važno je obratiti pažnju na tip kolagena, ali i dodatne sastojke koji mogu ubrzati rezultate koje očekujemo. Za riblji kolagen tip 1 postoji najviše studija učinkovitosti, a važno je da je hidroliziran kako bi lakše dospio na ciljana mjesta u tijelu. Najčešće dolazi u dozama od 5 000, 10 000, ali od nedavno i od 20 000 mg. Prvi rezultati nadoknade kolagena mogu se vidjeti na koži, a kombinacijom s klinički dokazanim ceramidima već nakon 15 dana može se primijetiti do 18% elastičnija, 16% hidratiziranija koža, a bore do 9% zaglađenije. Ništa manje važan je i dodatak MSM-a koji u dozi od 1 000 mg može osigurati poboljšanje u noktima i kosi nakon 2 do 4 tjedna. Zanimljiv dodatak kolagenu je i hijaluronska kiselina, elastin, astaksantin, vitamin C i drugi antioksidansi. 

Najkraći put do sjajne i zdrave kože, kose i noktiju

Važnu ulogu u samopouzdanju svake žene čine ravnoteža između osjećati se dobro i izgledati dobro. Recipročna je veza između samopouzdanja i vanjskog izgleda, a kako bismo postigle blistav izgled i osjećale se zadovoljno u vlastitoj koži često tražimo i nešto što će nam donijeti brze rezultate. Od mnoštva proizvoda i tretmana koji su dostupni prava je sreća znati da s CollagenTime Luxe prve pozitivne promjene na koži, kosi i noktima možemo vidjeti već nakon 2 tjedna primjene.

Po čemu se ovaj kolagen razlikuje od drugih i je li jedini koji trebamo? 

Najnoviji proizvod iz linije CollagenTime kombinacija je kolagena i drugih klinički dokazanih sastojaka, a prve zalihe novog CollagenTime Luxe brzo su se rasprodale. Sadrži 20.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena tip 1, 1.000 mg MSM-a, jedinstveni UV protect complex, ceramide, elastin, hijaluronsku kiselinu, aminokiseline, cink, biotin. UV protect complex spoj je snažnih antioksidansa (4 mg astaksantina, ekstrakt sjemenki grožđa, vitamin C i E) koji pružaju zaštitu od štetnog djelovanja slobodnih radikala nastalih djelovanjem sunčevog zračenja, vodećeg uzročnika starenja kože. Osim što poboljšava teksturu i elastičnost kože, čvrstoću kose, noktiju i zglobova, doprinosi smanjenju širenja hiperpigmentacija i povećava otpornost na posljedice štetnog djelovanja sunca. Ugodnog je okusa šumskog voća, a prvi rezultati vidljivi su nakon 15 dana primjene. CollagenTime Luxe sadrži najsnažniju dozu kolagena i najmoćniju kombinaciju sastojaka, a ovisno o doziranju jedna boca može trajati do 50 dana. Nakon svega što smo čuli i isprobali vjerujemo da postaje jedini kolagen koji trebamo! 

Nakon što su prve zalihe vrlo brzo rasprodane, stigle su i nove! Proizvod sada možete pronaći na web stranici brenda, u svim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama i web shopovima. Trenutno je dostupna i limitirana količina promotivnih pakiranja 2+1 gratis. Više informacija potražite na https://www.collagentime.hr

Bili smo na predstavljanju novog CollagenTime Luxe 

Jedan sasvim običan utorak zamijenili smo kreativnim druženjem uz predstavljanje novog Collagen Time Luxe u ugodnom ambijentu Amadria Park Hotela. Mnoga poznata lica imala su prilike isprobati novi kolagen te prisustvovati edukativnoj radionici. Gošće su postavljale razna pitanja magistri farmacije Danijeli Stojanović o individualnim potrebama suplementacije kolagena, psihologica Mara Šimunović govorila je o mentalnom treningu, kako se osjećati dobro u svojoj koži i nositi se s današnjim standardima ljepote. Nakon toga slijedila je radionica izrade vlastitog buketa uz šampanjac i u dobroj atmosferi.  U večernjem druženju sudjelovali su poznati influenceri Nika Ilčić, Meri Goldašić, Morena Pavić, Petra Ninčević, vodeća hrvatska nutricionistica Mirela Marić te mnogi drugi.