FOTO by Instagram @moniq_mystyle / @daniellamv__

Trendovi

TREND ALERT! Hrabra nijansa fuksije vladat će 2023. godinom!

Daria Lovrić 12. siječnja 2023.

10 najljepših modnih komada Zara, Mango, H&M, Pull&Bear, Mohito u efektnoj nijansi...

Još od malih nogu bili okruženi smo ružičastom nijansom. Kao djevojčice nosile smo haljinice, obuću u ružičastim tonovima, a i naša spavaća sba odisala je istima. Ljubav prema ovoj ženstvenoj nijansi s godinama samo raste, stoga nas ne čudi njezina popularnost koja ne jenjava.

Svake sezone, posebice u proljeće i ljeto jedna je od najtraženijih boja, a sudeći prema modnim trendovima, tako će biti i ove godine.

Ružičasta boja je IT boja

Tvrtka za predviđanje trendova i savjetovanje o bojama, predstavila je boje koje će vladati ove godine. Među najpopularnijima pronašla se nijansa „Beetroot Purple“, odnosno ljubičasta cikla. Riječ je o hrabroj nijansi ružičaste, nalik boji fuksije.

Mango kombinezon
Mango kombinezon – 59.99 €

Ona se izvrsno kombinira s klasičnom paletom boja, ali i s bojama poput žute i plave i zagasitim zemljanim tonovima, pa nije ni čudo što ju često viđamo na ulicama u toplim mjesecima. Odlična je za hrabre fashionistice koje se vole isticati i ne boje se eksperimentirati.

Mango cipele – 39.99 €

Aktualne kolekcije poznatih brendova već sada vrve mnoštvom odjevnih komada u ovoj efektnoj boji. „Beetroot Purple“ nijansu viđamo na kaputima, hlačama, suknjama i haljinama, a svoje je mjesto pronašla i na modnim dodacima i obući.

Mohito haljina – 34,99 €

Kako bi vam olakšali potragu izdvojili smo 10 najljepših modnih komada u jarkoj ružičastoj iz aktualne ponude brendova Zara, Mango, H&M, Pull&Bear, Mohito.

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji: