FOTO by Instagram @queenelizabethiiuk

Zabava

Trebate posao? Javite se kraljici Elizabeti II. koja traži osobnog asistenta za putovanje svijetom

Krešimir Šustić 07. prosinca 2020.

Ne bi se žalili na plaću od 35.000 £

U jeku pandemije koronavirusa koja je ovu cijelu godinu učinila totalno drugačijom, nažalost, velik broj ljudi je izgubio svoj posao.

Iako smo svjesni činjenice da je trenutno gotovo nemoguće pronaći novi, naišli smo na jednu lijepu vijest koju biste slobodno mogli razmotriti i dati joj priliku.

Vladarica Ujedinjenog Kraljevstva, kraljica Elizabeta II traži osobnog asistenta, gdje zapravo možete biti plaćeni za putovanje s njom po cijelom svijetu.

94-godišnji monarh zapošljava nekoga tko će ispuniti tu ulogu u uredu privatne tajnice u Buckinghamskoj palači te želi da visoko kompetentan osobni asistent bude u korak s njezinim aktivnim rasporedom.

Uloga, koja je oglašena na LinkedInu, zahtijeva od kandidata da upravlja višestrukim zahtjevima, koordinira sastanke, nadgleda učinkovito upravljanje resursima i još mnogo drugih zadataka za plaću od 35.000 £.

Idealna osoba za ovu poziciju je ona koja ima izvrsne međuljudske i komunikacijske vještine kako bi mogla biti dio tima i povezati se s ljudima na svim mogućim razinama.

Kraljica koja je najviše putovala u povijesti, prethodno je posjetila preko 110 zemalja na šest kontinenata, što ovaj posao čini dodatno privlačnim i poželjnim.

Ukoliko se smatrate dovoljno kompetentnim, privlači vas gore navedena plaća i putovanje svijetom s glavom kraljevske obitelji, nemate što izgubiti ako pošaljete svoju prijavu.