FOTO by & Other Stories

Moda

Trebaš novu torbu? Mi imamo 10 prijedloga!

Mia Vodopija 12. kolovoza 2021.

Ako vam je dosta Manga i Zare, imamo nešto novo za vas...

Mislim da sa stopostotnom sigurnošću možemo reći da smo svi veliki fanovi high street dućana poput Zare, Manga, Stradivariusa, Bershke i ostalih, no ponekad se zaželimo nečeg novog.

99 €

Danas vam donosimo brend za koji mnogi od vas nisu čuli – & Other Stories. To je švedski sestrinski brend H&Ma, ali više profinjen.

179 €

S obzirom na to da ste se sigurno zasitili ljetne odjeće (koje vjerojatno imate i previše), mi smo za vas izabrali 10 torbi koje možete iz ljeta nositi i na jesen!

139 €

Torbe i torbice su oduvijek bile naša slabost i radujemo se lansiranju noviteta.

110 €

Svaka pripadnica nježnijeg spola posjeduje barem nekoliko primjeraka u svojoj garderobi.

139 €

Shopper ili tote torbe, bucket modeli, gradske torbice s lancem, mini ruksaci, okrugle torbe, kovčezi, svatko ima svog favorita i koju god odabrali, ne možete pogriješiti.

110 €

Brend & Other Stories vam predstavlja razigrane torbe koje nas uveseljavaju svojim klasičnim, ali i pastelnim nijansama.

89 €

Mini torbice najveći su trend ove sezone i najdraže su nam one efektne poput modela iz Parfoisa u narančastoj i boji fuksije koje će izvrsno pristajati uz bijele kombinacije.

119 €

Iako su ove torbe ‘tradicionalnije‘ u smislu da nemaju neke otkačene uzorke po sebi,  smatramo da su dovoljno efektne ove svijetle nijanse.

129 €

Zbog toga su ove torbe jednostavni accessories koji je podjednako rezerviran za dnevni i večernji look te casual i svečanije prigode.

79 €

Nadamo se da smo vas inspirirali u pronalasku novog brenda i nove torbe!