FOTO by Amazon

Zabava

Treba nam ovaj Handsfree kišobran!

admin 29. ožujka 2023.

U jednoj ruci mobitel, a u drugoj caffe2go... Nema mjesta za kišobran!

Kiša nas je malo iznenadila, ali dobra vijest je da neće dugo trajati i već od početka idućeg tjedna čekaju nas relativno lijepi dani bez većih padalina. Ipak, ovih par dana mudro je sa sobom ponijeti kišobran jer varljiva vremenska prognoza prevarit će nas kada se najmanje nadamo i mi ćemo u tren oka biti mokri “ko miševi“.

Super je imati spreman kišobran, ali to automatski znači da moramo žrtvovati jednu ruku koju koristimo za tipkanje poruke frendici ili nošenje caffe2go šalice. Kada nosimo kišobran uvijek nas čeka teška odluka što ćemo žrtvovati i ponekad bismo poželjeli imati tri ruke.

Naravno, uvijek postoje mudri kreativci koji razmišljaju o nama i našim problemima te tako svjedočimo još jednom praktičnom proizvodu – hands free kišobranu.

Foto: Amazon

Da, od sada možete u miru piti svoju kavicu i tipkati na mobitel i još uvijek kišobran nad glavom će vas štititi da ne pokisnete. Tajna nije velika, a skriva se u stezniku koji stavite preko ramena i tako doslovno nosite kišobran na glavi.

Možda na prvu izgleda smiješno, ali ne brinite, smijeh će ubrzo prerasti u interes, a interes u želju da ga svi imaju, jer ovaj kišobran je stvarno praktična stvar koja nam uvijek dobro dođe.

Foto: Amazon

Ovaj hands free kišobran pronašli smo unutar Amazona po cijeni od 49,99$ i mislimo da spada u jednu jako dobru investiciju za ove promjenjive kišne proljetne dane.